Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
K-42 Ma bryłę na planie prostokąta, którą przykrywa czterospadowy dach z oknami połaciowymi w części gdzie jest antresola. Elewacje są proste, bez elementów które mogłyby zdominować architekturę. Uwagę przykuwa jedynie daszek, który osłania główne wejście do budynku. Podtrzymywany jest przez cztery smukłe kolumienki. Projekt do realizacji potrzebuje działki o szerokości 24.30 m. |
Parter: 435,1 m2 1. Hall 12,5 m2 2. Sala bankietowa 270,9 m2 3. Schowek 4. Korytarz 13,3 m2 5. Kotłownia 8,0 m2 6. Magazyn 5,5 m2 7. Magazyn 4,5 m2 8. Pomieszczenie socjalne 5,8 m2 9. Obróbka jaj i warzyw 4,2 m2 10. Kuchnia 39,0 m2 11. Chłodnia 3,5 m2 12. Zmywalnia naczyń stołowych 8,8 m2 13. Szatnia 6,5 m2 14. Korytarz 5,7 m2 15. Przedsionek 2,7 m2 16. WC męski 6,4 m2 17. Przedsionek 3,0 m2 18. WC damski 6,2 m2 19. WC damski i dla osób niepełnosprawnych 3,5 m2 20. Pom. gospodarcze 2,9 m2 21. Rozdzielnie kelnerska 13,8 m2 22. Schody 8,4 m2 Na parterze zaprojektowaliśmy dużą salę bankietową o powierzchni 270,9 m2 , w której można organizować okolicznościowe imprezy. Sala bankietowa ma pełne zaplecze które pozwala na efektywne przygotowanie posiłków, składa się na nie kuchnia z wszystkimi niezbędnymi pomieszczeniami towarzyszącymi. Na tyłach budynku zaprojektowaliśmy pokój socjalny, pomieszczenie gospodarcze oraz kotłownię. |
Poddasze (antresola): 149,4 m2 1. Antresola 109,3 m2 2. Biuro 37,5 m2 3. Łazienka 2,6 m2 Projekt posiada częściowe poddasze użytkowe (antresola). Powiększa ona istniejącą powierzchnie użytkową projektu i pozwala na stworzenie drugiej mniejszej sali konsumpcyjnej. Na poddaszu zaprojektowaliśmy także pomieszczenie biurowe dla osoby zarządzającej obiektem. |
Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego K-42, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 40°. Pokrycie dachu: blacha dachówkowa. |
Powierzchnia zabudowy: 494.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 584.60 m² Kubatura: 3298.30 m³ Szerokość działki: 24.30 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 25 Kąt nachylenia dachu: 40° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 12.47 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: antresola Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, świetlica, placówka wsparcia dziennego dla dziecka Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|