Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
K-47 To projekt o stosunkowo rozbudowanej bryle. Wyróżnia się ona nachodzącymi na siebie pod kątem prostym połaciami dachu. W elewacji frontowej uwagę przykuwają przeszklenia sali bankietowej, oraz atrakcyjnie zaprojektowany daszek wsparty na kolumnach, który osłania główne wejście do budynku. Projekt ten jest doskonałym przykładem udane połączenie cech funkcjonalnych z przyjemną dla oka, estetyczną architekturą. Po zakończeniu inwestycji warto zainstalować odpowiednie oświetlenie obiektu, które pomoże wydobyć wszystkie atuty jego architektury. |
Piwnice: 137,8 m 1. Korytarz + schody 25,9 m 2. Pomieszczenie socjalne 10,1 m 3. WC + natrysk 5,4 m 4. Magazyn 4,5 m 5. Magazyn produktów sypkich 6,3 m 6. Magazyn zasobów 4,6 m 7. Pomieszczenie na zamrażarki 4,7 m 8. Magazyn 48,6 m 9. Klatka schodowa 6,1 m 10. Kotłownia 14,2 m 11. Skład opału 7,4 m2 K-47 Posiada częściowe podpiwniczenie. Zaprojektowaliśmy w nim głównie pomieszczenia magazynowe i techniczne (kotłownia ze składem opału). Dla pracowników przewidzieliśmy pomieszczenie socjalne i węzeł sanitarny z prysznicem.
|
Parter: 336,3 m 1. Hall + szatnia 33,1 m 2. WC dla osób niepełnosprawnych 3,4 m 3. WC męski 7,3 m 4. WC damski 7,3 m 5. Sala konsumpcyjna 50,1 m 6. Korytarz 18,1 m 7. Obróbka warzyw i jaj 5,5 m 8. Kuchnia 28,6 m 9. Chłodnia 4,1 m 10. Magazyn 4,2 m 11. Bar 10,6 m 12. Wydawalnia 3,5 m 13. Zmywalnia 6,4 m 14. Sala bankietowa 153,9 m2 Na parterze zaprojektowaliśmy dużą salę bankietową na 100 osób oraz mniejszą konsumpcyjną na 30 osób. Do obsługi gości przewidziany jest bar, oraz kuchnia z pełnym zapleczem potrzebnym do przygotowania posiłków. W programie parteru jest także węzeł sanitarny przygotowany pod potrzeby osób niepełnosprawnych. |
Poddasze: 269,4 m2/ 315,2 m 1. Klatka schodowa 14,5 m 2. Hall 27,2 m 3. Magazyn bielizby brudnej i czystej 6,5 m 4. Pokój socjalny 7,9 m 5. WC 1,5 m 6. Magazyn 4,4 m 7. Pokój z łazienką 19,9 m 8. Pokój z łazienką 20,6 m 9. Pokój z łazienką 28,6 m 10. Pokój z łazienką 18,6 m 11. Strych 119,7 m2 Projekt posiada poddasze na którym zaprojektowaliśmy cztery pokoje z łazienkami, pokój socjalny oraz magazyn bielizny czystej i brudnej. Pozostałą część powierzchni zajmuje strych. |
LK-47 To projekt budynku gastronomicznego, który posiada częściowe podpiwniczenie oraz poddasze użytkowe. W programie posiada dwie sale konsumpcyjne.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, mogący pełnić funkcje domu weselnego, restauracji, pensjonatu LK-47, parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo podpiwniczony. Strych nad salą do dowolnej aranżacji. |
Powierzchnia zabudowy: 398.60 m²
Powierzchnia użytkowa: 743.40 m² Kubatura: 3308.10 m³ Szerokość działki: 26.20 m Ilość kondygnacji: 3 Liczba pomieszczeń: 36 Kąt nachylenia dachu: 30° Ilość pokoi: 4 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 8.6 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: częściowo podpiwniczony Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|