Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
Projekt posiada bryłę na planie prostokąta, stylizowany jest na tradycyjną polską gospodę. W elewacji frontowej główne wejście do budynku jest wysunięte z bryły. Brak podpiwniczenia i poddasza oraz prosty dwuspadowy dach pozytywnie wpływają na niskie, całkowite koszty budowy. Odbiór wizualny projektu poprawia zastosowanie drewnianej okładziny. LK-01 Wymaga do realizacji działki o szerokości minimum 19.4m. |
Parter: 234,09 m2 1. Wiatrołap + szatnia 17,05 m2 2. WC damski i dla osób niepełnosprawnych 3,93 m2 3. WC męski z przedsionkiem 5,87 m2 4. Sala konsumpcyjna 96,82 m2 5. Bar 9,24 m2 6. Rozdzielnia 6,55 m2 7. Przedsionek 2,80 m2 8. Zmywalnia 7,17 m2 9. Kuchnia 23,92 m2 10. Łazienka z WC 4,43, m2 11. Pomieszczenie socjalne 10,21 m2 12. Chłodnia 3,41 m2 13. Magazyn 3,60 m2 14. Magazyn 3,81 m2 15. Pomieszczenie gospodarcze 2,00 m2 16. Korytarz 16,97 m2 17. Obróbka warzyw i jaj 5,38 m2 18. Skład opału 3,41 m2 19. Kotłownia 7,52 m2 Największym pomieszczeniem LK-01 jest sala konsumpcyjna o powierzchni 97 m2 z dwoma wyjściami na taras w części ogrodowej i wydzielonym barem. W programie jest bogate zaplecze kuchenne, sanitarne, socjalne, magazynowe oraz duża kuchnia umożliwiające szybkie i sprawne przygotowanie dań. Budynek jest ogrzewany z kotłowni na paliwo stałe (ekogroszek). |
Projekt budynku gastronomicznego, który idealnie nadaje się na tradycyjną karczmę, lub restaurację.
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję restauracji LK-01, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany. Nad salą konsumpcyjną strop na wysokości 514 cm, nad pozostałą częścią obniżony. Kąt nachylenia dachu: 38°. |
Powierzchnia zabudowy: 285.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 234.09 m² Kubatura: 1563.10 m³ Szerokość działki: 19.40 m Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 19 Kąt nachylenia dachu: 38° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 8.10 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 35.58 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Aleksandra Majcher, Jaromir Mruk |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|