Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
Bryła budynku zbudowana jest na planie odwróconej litery L. Tradycyjna architektura podkreślona jest przez eleganckie wejście główne do sali bankietowej, które zdobią smukłe kolumienki podtrzymujące niewielki daszek. Podobny zabieg zastosowaliśmy przy wejściu w elewacji bocznej. Projekt posiada dwa balkony, pierwszy nieco mniejszy zaprojektowaliśmy w elewacji frontowej, drugi większy jest w elewacji bocznej. K-52 posiada spory taras okalający go z wszystkich stron, co sprawia, że wymaga on do realizacji sporo wolnej przestrzeni na działce. Minimalna szerokość parceli potrzebna do budowy to 34.00 m.
|
Parter: 358,40 m2
1. Wiatrołap + szatnia 19,9 m2
2. Sala konsumpcyjna 202,4 m2
3. Hall + klakta schodowa 8,6 m2
4. Pomieszczenie gospodarcze 5,3 m2
5. Bar 8,9 m2
6. Korytarz 10,1 m2
7 WC męskie 7,7 m2
8. WC niepełnosprawnych 3,6 m2
9. WC damskie 7,6 m2
10. Pomieszczenie socjlane 8,6 m2
11. WC 2,8 m2
12. Kotłownia na c.w.u 4,3 m2
13. Korytarz 5,0 m2
14. Chłodnia 2,8 m2
15. Magazyn 3,1 m2
16. Obróbka warzyw / wypażalnia jaj 5,8 m2
17. Kuchnia 33,1 m2
18. Zmywalnia naczyń 5,0 m2
19. Rozdzielnia kelnerska 4,1 m2
20. Pomieszczenie gospodarcze 9,5 m2
Na parterze zaprojektowaliśmy dużą salę konsumpcyjną o powierzchni 202,4 m2, oraz wszystkie niezbędne pomieszczenia do prowadzenia działalności gastronomicznej. Dodatkowo na parterze jest zaplecze socjalne dla pracowników, oraz kotłownia. Toalety dostosowaliśmy do potrzeb osób niepełnosprawnych. |
Poddasze: 176,1 / 194,0 m2
Na poddaszu zaprojektowaliśmy sześć pokoi dla gości, każdy z nich posiada swoją łazienkę. Przy schodach znajduje się biuro, które idealnie nadaje się dla managera obiektu. Efektownie prezentuje się także duża antresola z widokiem na sale konsumpcyjną. |
Projekt parterowego budynku gastronomicznego z poddaszem użytkowym, o miłej dla oka tradycyjnej architekturze.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący funkcję domu weselnego K-52, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony. |
Powierzchnia zabudowy: 415.60 m²
Powierzchnia użytkowa: 534.46 m² Kubatura: 2607.85 m³ Szerokość działki: 34.00 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 31 Kąt nachylenia dachu: 40° Ilość pokoi: 6 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.23 m Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 159.12 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|