Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
Bryła projektu powstała na bazie litery L wyróżnia się tradycyjną architekturą z kilkoma ciekawymi detalami w elewacjach, które nadają budynkowi bardzo przyjemny w odbiorze wygląd. Warto zwrócić uwagę na małe daszki osłaniające wejścia do budynku, oparte są one na smukłych kolumienkach. Ze względu na dość dużą powierzchnię zabudowy wynoszącą 415.60 m² projekt wymaga odpowiednio przestronnej parceli. |
Parter: 358,40 m2
1. Wiatrołap + szatnia 19,9 m2
2. Sala konsumpcyjna 202,4 m2
3. Hall + klakta schodowa 8,6 m2
4. Pomieszczenie gospodarcze 5,3 m2
5. Bar 8,9 m2
6. Korytarz 10,1 m2
7 WC męskie 7,7 m2
8. WC niepełnosprawnych 3,6 m2
9. WC damskie 7,6 m2
10. Pomieszczenie socjlane 8,6 m2
11. WC 2,8 m2
12. Kotłownia na c.w.u 4,3 m2
13. Korytarz 5,0 m2
14. Chłodnia 2,8 m2
15. Magazyn 3,1 m2
16. Obróbka warzyw / wypażalnia jaj 5,8 m2
17. Kuchnia 33,1 m2
18. Zmywalnia naczyń 5,0 m2
19. Rozdzielnia kelnerska 4,1 m2
20. Pomieszczenie gospodarcze 9,5 m2
Na parterze dominuje piękna sala konsumpcyjna o powierzchni 202,4 m2. Można w niej bez problemu urządzać wesela i inne imprezy okolicznościowe. Projekt posiada kuchnię z zapleczem oraz rozdzielnię kelnerską, które umożliwiają sprawne i szybkie przygotowanie posiłków dla gości. Na parterze przygotowaliśmy także zaplecze socjalne dla pracowników, węzeł sanitarny przystosowany dla osób niepełnosprawnych, kotłownię i osobne pomieszczenie gospodarcze z wejściem z zewnątrz.
|
Poddasze: 176,1 / 194,0 m2
Na poddaszu zaprojektowaliśmy w sumie siedem pokoi. Sześć pokoi z łazienkami przeznaczonych jest dla gości, jeden przystosowany jest do działalności biurowej - doskonale nadaje się na pokój managera obiektu. Na poddaszu jest także efektowna antresola z widokiem na salę konsumpcyją.
|
Projekt parterowego obiektu gastronomicznego z częściowym poddaszem użytkowym. Posiada sześć pokoi z łazienkami na poddaszu.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący funkcję domu weselnego LK-52, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony. |
Powierzchnia zabudowy: 415.60 m²
Powierzchnia użytkowa: 534.46 m² Kubatura: 2607.85 m³ Szerokość działki: 34.00 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 31 Kąt nachylenia dachu: 40° Ilość pokoi: 6 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.23 m Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 159.12 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|