Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
Piwnice: 392.80 m2
Część usługowa:
1.Hol + schody 29.00 m2
2. WC damskie 7.70 m2
3. WC męskie 7.70 m2
4. Przedsionek 2.10 m2
5. Garaż 39.30 m2
6. Pom. gospodarcze 35.10 m2
7. Pom. gospodarcze 19.10 m2
8. Pom. gospodarcze 41.74 m2
9. Pom. gospodarcze 11.25 m2
10. Pom. gospodarcze 8.31 m2
11. Magazyn 5.23 m2
12. Pomieszczenie socjalne 9.10 m2
13. WC 4.38 m2
14. Chłodnia 5.83 m2
15. Pom. obróbki jaj/warzyw 6.71 m2
16. Korytarz 24.10 m2
17. Magazyn produktów suchych 7.57 m2
18. Skład opału 6.46 m2
19. Kotłownia 14.49 m2
Część mieszkalna:
20. Garaż 39.27 m2
21. Kuchnia letnia 64.95 m2
22. Łazienka 3.61 m2
Projekt posiada pełne podpiwniczenie. Zaprojektowaliśmy w nim część przeznaczoną dla właściciela z osobnym wejściem w elewacji bocznej. Składa się na nią: kuchnia letnia, garaż dwustanowiskowy i łazienka. W drugiej części są pomieszczenia potrzebne do obsługi pensjonatu, głównie zaplecze kuchni i pomieszczenie gospodarczo techniczne. W programie jest także drugi garaż dwustanowiskowy.
|
Parter: 342.75 m2 Część usługowa: Na parterze większą część powierzchni zajmuje duża sala bankietowa na 110 osób. Do jej obsługi przygotowana jest kuchnia z rozdzielnią kelnerską. Część mieszkalna właściciela jest zupełnie odseparowana od części komercyjnej dzięki czemu może on w spokoju prowadzić życie rodzinne. |
Poddasze: 269.28 m2 / 334.96 m2 Część usługowa: Na poddaszu zaprojektowaliśmy pokoje noclegowe dla gości i część sypialną mieszkania właściciela. Do dyspozycji odwiedzających pensjonat jest dziesięć pokoi dwuosobowych z łazienkami. Pracownicy obiektu będą mieć do dyspozycji pomieszczenie socjalne oraz niezbędne do utrzymania czystości w pokojach pomieszczenia pomocnicze (magazyny bielizny czystej, brudnej, pom. porządkowe) |
Projekt budynku gastronomicznego LK-58 z zapleczem noclegowym i mieszkaniem właścieciela, pełniący funkcję domu weselnego lub restauracji. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 18 cm, tynk zewnetrzny. |
Powierzchnia zabudowy: 506.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 1004.80 m² Kubatura: 4240.10 m³ Szerokość działki: 29.10 m Ilość kondygnacji: 3 Liczba pomieszczeń: 67 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 10 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 12.52 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 63.05 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: z 2 garażami Piwnica: podpiwniczony Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt motelu, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, projekt domu weselnego, projekt domu spokojnej starości, dom spokojnej starości, projekt domu opieki, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|