Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
PIWNICE: 397.17 m2
Część usługowa: 287.54 m2
1. HALL+SCHODY 33.53 m2
2. WC DLA NIEPEŁNOSPR. 4.48 m2
3. WC DAMSKIE + PRZEDSIONEK 12.65 m2
4. WC MĘSKIE + PRZEDSIONEK 12.65 m2
5. PRZEDSIONEK 2.50 m2
6. GARAŻ 39.27 m2
7. POM. GOSPODARCZE 28.23 m2
8. POM. GOSPODARCZE 77.31 m2
9. POM. SOCJALNE 9.06 m2
10. WC + NATRYSK 4.38 m2
11. CHŁODNIA 5.88 m2
12. POM. OBRÓBKI JAJ I WARZYW 6.40 m2
13. KORYTARZ 22.52 m2
14. MAG.PROD. SUCHYCH 7.47 m2
15. SKŁAD OPAŁU 6.72 m2
16. KOTŁOWNIA 14.49 m2
Część mieszkalna: 109.63 m2
17. GARAŻ 39.27 m2
18. KUCHNIA LETNIA 66.75 m2
19. ŁAZIENKA 3.61 m2
|
PARTER: 450.06 m2
Część usługowa: 389.44 m2
1. HALL+SCHODY 21.37 m2
2. SALA KONSUMPCYJNA 293.68 m2
3. SALA BAROWA 30.79 m2
4. ROZDZIELNIA KELNERSKA 5.74 m2
5. ZMYWALNIA 7.68 m2
6. KORYTARZ 2.60 m2
7. KUCHNIA 27.58 m2
Część mieszkalna: 60.62 m2
8. POKÓJ 31.67 m2
9. ANEKS KUCHENNY 7.33 m2
10. WC 1.33 m2
11. PRZEDSIONEK 3.60 m2
12. POKÓJ 16.69 m2
|
PODDASZE: 325.14 m2
Część usługowa: 117.09 m2
1. HALL+SCHODY 22.21 m2
2. HALL 19.15 m2
3. POKÓJ 23.06 m2
4. ŁAZIENKA 3,32 m2
5. MAGAZYN BIELIZNY BRUDNEJ 2.54 m2
6. MAGAZYN BIELIZNY CZYSTEJ 3.08 m2
7. KORYTARZ 13.60 m2
8. POM. PORZĄDKOWE 2.03 m2
9. POKÓJ 11.32 m2
10. ŁAZIENKA 2.73 m2
11. POKÓJ 11.32 m2
12. ŁAZIENKA 2.73 m2
Część mieszkalna: 26.95 m2
13. POKÓJ + SCHODY 21.90 m2
14. ŁAZIENKA 5.05 m2
Część usługowa: 181.10 m2
15. POKÓJ 14.10 m2
16. ŁAZIENKA 2.66 m2
17. POKÓJ 14.49 m2
18. ŁAZIENKA 2.66 m2
19. POM. SOCJALNE 6.85 m2
20. WC 1.72 m2
21. KORYTARZ 16.05 m2
22. POKÓJ 18.50 m2
23. ŁAZIENKA 2.85 m2
24. POKÓJ 20.90 m2
25. POKÓJ 16.50 m2
26. ŁAZIENKA 3.58 m2
27. POKÓJ 20.90 m2
28. POKÓJ 16.50 m2
29. ŁAZIENKA 3.58 m2
30. POKÓJ 14.32 m2
31. ŁAZIENKA 4.94 m2
|
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący funkcję domu weselnego LK-58 C. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 18 cm, tynk zewnętrzny. ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
|
Powierzchnia zabudowy: 609.34 m²
Powierzchnia użytkowa: 1172.37 m² Kubatura: 5453.40 m³ Szerokość działki: 29.09 m Ilość kondygnacji: 3 Liczba pomieszczeń: 62 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 13 Pokój na parterze: Tak Wysokość budynku: 12.52 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 37.77 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: z 2 garażami Piwnica: podpiwniczony Poddasze: poddasze użytkowe Typ: mieszkalne z funkcją usługowo-handlową, gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, projekt budynku konferencyjnego Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|