Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
PARTER 570,60 m2 |
PODDASZE : 235,10 m2
1. Klatka schodowa 18,61 m2
2. Pomieszczenie porządkowe 3,12 m2
3. Pokój trzyosobowy 18,26 m2
4. Łazienka 3,24 m2
5. Biuro 14,59 m2
6. Pokój trzyosobowy 20,33 m2
7. Łazienka 3,02 m2
8. Korytarz 22,09 m2
9. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
10. Łazienka 3,02 m2
11. Pokój socjalny 6,52 m2
12. WC 3,28 m2
13. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
14. Łazienka 3,02 m2
15. Pokój trzyosobowy 17,74 m2
16 .Łazienka 6,95 m2
17. Magazyn na zasoby 17,32 m2
18. Korytarz 6,04 m2
19. Pomieszczenie techniczne 35,87 m2
|
Projekt budynku gastronomicznego Technologia: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 30 cm, styropian 18 cm, tynk zewnętrzny. ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- zestawienie materiałów budowlanych
- przedmiar robót budowlanych - projekt technologiczny zaplecza kuchennego - zestawienie prefabrykowanej więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
ZAPYTAJ O PROJEKT !
(012) 410 49 71
(012) 410 49 72
|
Powierzchnia zabudowy: 641.70 m²
Powierzchnia użytkowa: 805.70 m² Kubatura: 5235.90 m³ Szerokość działki: 33.65 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 47 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 5 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 11.32 m Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 62.72 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, projekt restauracji, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|