Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
Piwnica 58,59 m2 : |
Parter 633,51 m2 : |
Poddasze 377,33 m2 : |
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym Technologia: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 30 cm, styropian 14 cm, tynk zewnętrzny.
|
Powierzchnia zabudowy: 714.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 1069.43 m² Kubatura: 6938.90 m³ Szerokość działki: 33.70 m Ilość kondygnacji: 3 Liczba pomieszczeń: 49 Kąt nachylenia dachu: 40° Ilość pokoi: 7 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.89 m Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 66.46 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: częściowo podpiwniczony Poddasze: poddasze użytkowe Typ: mieszkalne z funkcją usługowo-handlową, gastronomiczne, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt karczmy, projekt gospodarczo-rekreacyjny, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, restauracja, projekt restauracji, projekt budynku konferencyjnego Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|