Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
PARTER: 948,73 m2 1. Wiatrołap 8,50 m2 |
PODDASZE: 805,60 m2 1. Kl. schodowa + hall 107,44 m2 |
Projekt budynku gastronomicznego Technologia: ściany zewnętrzne - pustaki ceramiczne 30 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny.
|
Powierzchnia zabudowy: 1156.60 m²
Powierzchnia użytkowa: 1754.33 m² Kubatura: 9498.20 m³ Szerokość działki: 46.28 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 86 Kąt nachylenia dachu: 30° Ilość pokoi: 23 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 12.00 m Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 71.92 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: mieszkalne z funkcją usługowo-handlową, gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|