Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
PARTER: 508,12 m2
1. Hol wejściowy 30,50 m2 |
PODDASZE: 211,18 / 226,70 m2
1. Klatka schodowa 17,95 m2 |
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym K-110. Technologia: ściany zewnętrzne - bloczki silka 24 cm, styropian 20 cm, tynk zewnetrzny. |
Powierzchnia zabudowy: 615.91 m²
Powierzchnia użytkowa: 719.30 m² Kubatura: 4607.38 m³ Szerokość działki: 20.00 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 43 Kąt nachylenia dachu: 25 Ilość pokoi: 8 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 8.81 m Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 64.88 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|