Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
PARTER: 204,75 m2 1. Magazyn + komunikacja 15,50 m2 |
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem - sezonowy LK-125 Technologia: drewniana |
Powierzchnia zabudowy: 268.20 m²
Powierzchnia użytkowa: 204.75 m² Kubatura: 993.10 m³ Szerokość działki: 23.72 m Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 19 Kąt nachylenia dachu: 3° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 4.90 m Wskaźnik energii pierwotnej: 41.21 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt budynku gastronomicznego, drewniane Technologia: drewniana Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|