Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
Kształt obiektu w formie zbliżonej do sześcianu jest bardzo nowoczesny. Dzięki odpowiednim detalom architektonicznym początkowa minimalistyczna forma stała się bardzo indywidualna i ciekawa. Każda z elewacji wzbudza emocje i wyróżnia się na tle otoczenia. Bryła jest dostosowana do terenów ze spadkiem, co umożliwi doświetlenie piwnicy. Zastosowanie stropodachu i urozmaicenie go poprzez niezwykły świetlik umożliwiło stworzenie wzajemnej relacji pomiędzy prostą formą, a nowoczesnym detalem. |
1. HALL 12,5 m² 2. POMIESZCZENIE GOSPODARCZE 1,1 m² 3. KOTŁOWNIA + PRALNIA 7,1 m² 4. WC DAMSKI3,5 m² 5. WC MĘSKI 3,8 m² 6. PP WC DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 4,1 m² 7. WC DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 3,8 m² 8. KORYTARZ 12,2 m² 9. SZATNIE PERSONELU 3,3 m² 10. WC PERSONELU 1,6 m² 11. MAGAZYN BIELIZNY 1,4 m² 12. MAGAZYN 6,6 m² 13. MAGAZYN PRODUKTÓW 3,4 m² 14. SCHODY 10,3 m² Dzięki całościowemu podpiwniczeniu budynku umieszczono w tej przestrzeni magazyny, pomieszczenia gospodarcze oraz węzły sanitarne. Udostępnienie jej zarówno poprzez schody, jak i windę umożliwia bezproblemowe korzystanie z obiektu również osobom niepełnosprawnym. |
1. PRZEDSIONEK 5,0 m² 2. SALA KONSUMPCYJNA 31,8 m² 3. BUFET 7,1 m² 4. ZMYWALNIA NACZYŃ STOŁOWYCH 6,7 m² 5. KUCHNIA 14,4 m² 6. SCHODY 11,4 m² Na parterze wydzielono elastyczną w kształtowaniu salę konsumpcyjną, bufet z półotwartą kuchnią oraz zmywalnię. Dzięki zaprojektowaniu podjazdu i windy, osoby niepełnosprawne mogą bez przeszkód korzystać z całej przestrzeni wewnętrznej obiektu. |
1. SALA KONSUMPCYJNA 49,4 m² 2. BUFET 5,2 m² Piętro tworzy druga sala konsumpcyjna z bufetem w narożu. Dostęp do niej - tak jak w przypadku piwnicy i parteru jest możliwy poprzez schody lub windę. Na piętrze znajduje się również niewielki balkonik dostępny dla wszystkich gości. |
Konstrukcja budynku jest dosyć prosta, a dzięki temu wnętrza pozostają elastyczne w zagospodarowaniu. Nowoczesne detale architektoniczne z pewnością wbiją się w pamięć wszystkim klientom, którzy z pewnością będą chcieli powrócić w to niezwykłe miejsce.
Budynek małej gastronomii K-02 |
Powierzchnia zabudowy: 111.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 205.50 m² Kubatura: 970.00 m³ Szerokość działki: 19.60 m Ilość kondygnacji: 3 Liczba pomieszczeń: 20 Kąt nachylenia dachu: 5,00% Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.62 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: podpiwniczony Poddasze: piętro Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt baru Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Anna Tenerowicz |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|