Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
1. WIATROŁAP 3,0 m² 2. BAR 58,8 m² 3. POMIESZCZENIE PODGRZEWANIA POSIŁKÓW 16,3 m² 4. POMIESZCZENIE MYCIA POJEMNIKÓW 3,7 m² 5. MAGAZYN 4,6 m² 6. KORYTARZ 6,2 m² 7. PRZEDSIONEK 1,1 m² 8. WC PERSONEL 1,1 m² 9. SZATNIA PERSONELU + KOTŁOWNIA 8,5 m² 10. WC MĘSKI, NIEPEŁNOSPRAWNI 3,4 m² 11. WC DAMSKI 1,5 m² 12. PRZEDSIONEK 4,1 m² 13. POCHYLNIA 9,4 m² 14. TARAS 34,1 m² Parter tworzą dwie, wyraźnie oddzielone od siebie strefy. Pierwsza z nich składa się z przestronnej, otwartej sali konsumpcyjnej lub barowej, dzięki czemu można ją urządzić w dowolny sposób. Wydzielono w niej również miejsce na bar znajdujący się naprzeciwko wejścia, który będzie stanowił dodatkową ozdobę wnętrza. W tylnej części budynku wydzielono zaplecze, na które składa się kuchnia, węzły sanitarne oraz magazyn z osobnym wejściem z tyłu obiektu. Wśród toalet dla gości zaplanowano również WC dla osób niepełnosprawnych. |
Budynek jest bardzo ciekawy w odbiorze wizualnym. Zaprojektowanie go bez poddasza użytkowego oraz piwnicy nie jest wadą - funkcjonalność i elastyczność wnętrza pozwolą na komfortowe zaplanowanie wszystkich potrzebnych pomieszczeń.
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. DYSPONUJEMY RÓWNIEŻ WERSJĄ TEGO PROJEKTU Z DACHEM O NACHYLENIU 35 STOPNI ORAZ KOTŁOWNIĄ NA PALIWO STAŁE W CZĘŚCIOWYM PODPIWNICZENIU. |
Powierzchnia zabudowy: 139.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 112.10 m² Kubatura: 620.00 m³ Szerokość działki: 21.00 m Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 12 Kąt nachylenia dachu: 20° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 6.11 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze nieużytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Kinga Ściegienny |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|