Projekt Bar Kod: K-03
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06,
12 414 35 34, 12 410 49 71 /
PN - PT od 16 do 18: 790 625 570
Elewacje
elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna
Rzut parteru

1. WIATROŁAP 3,0 m²

2. BAR 58,8 m²

3. POMIESZCZENIE PODGRZEWANIA POSIŁKÓW 16,3 m²

4. POMIESZCZENIE MYCIA POJEMNIKÓW 3,7 m²

5. MAGAZYN 4,6 m²

6. KORYTARZ 6,2 m²

7. PRZEDSIONEK 1,1 m²

8. WC PERSONEL 1,1 m²

9. SZATNIA PERSONELU + KOTŁOWNIA 8,5 m²

10. WC MĘSKI, NIEPEŁNOSPRAWNI 3,4 m²

11. WC DAMSKI 1,5 m² 

12. PRZEDSIONEK 4,1 m²

13. POCHYLNIA 9,4 m²

14. TARAS 34,1 m²

Parter tworzą dwie, wyraźnie oddzielone od siebie strefy. Pierwsza z nich składa się z przestronnej, otwartej sali konsumpcyjnej lub barowej, dzięki czemu można ją urządzić w dowolny sposób. Wydzielono w niej również miejsce na bar znajdujący się naprzeciwko wejścia, który będzie stanowił dodatkową ozdobę wnętrza. W tylnej części budynku wydzielono zaplecze, na które składa się kuchnia, węzły sanitarne oraz magazyn z osobnym wejściem z tyłu obiektu. Wśród toalet dla gości zaplanowano również WC dla osób niepełnosprawnych.

Przekrój

Budynek jest bardzo ciekawy w odbiorze wizualnym. Zaprojektowanie go bez poddasza użytkowego oraz piwnicy nie jest wadą - funkcjonalność i elastyczność wnętrza pozwolą na komfortowe zaplanowanie wszystkich potrzebnych pomieszczeń.

Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia.
W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw.

Technologia tradycyjna: Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy w budynku: żelbetowe.
Kąt nachylenia dachu: 20°.
Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu.

DYSPONUJEMY RÓWNIEŻ WERSJĄ TEGO PROJEKTU Z DACHEM O NACHYLENIU 35 STOPNI ORAZ KOTŁOWNIĄ NA PALIWO STAŁE W CZĘŚCIOWYM PODPIWNICZENIU.

Powierzchnia zabudowy: 139.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 112.10 m²
Kubatura: 620.00 m³
Szerokość działki: 21.00 m
Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 12
Kąt nachylenia dachu: 20°
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 6.11 m
Rodzaj ogrzewania: gazowe
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze nieużytkowe
Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Kinga Ściegienny

Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki  sprawdź szczegóły >>

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej