Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
1. WIATROŁAP 13,2 m² 2. HALL+ KOMUNIKACJA 36,5 m² 3. WC MĘSK 8,0 m² 4. WC DAMSKI + NIEPEŁNOSPRAWNYCH 5,6 m² 5. WC PERSONELU 4,6 m² 6. MAGAZYN 2,6 m² 7. SALA RESTAURACYJNA 46,7 m² 8. SALA BAROWA 17,1 m² 9. ZMYWALNIA NACZYŃ STOŁOWYCH 7,8 m² 10. CHŁODNIA 4,6 m² 11. KUCHNIA GŁÓWNA 24,3 m² 12. PRZYGOTOWALNIA 5,9 m² 13. WYPARZALNIA JAJ 3,6 m² 14. ZMYWALNIA NACZYŃ KUCHENNYCH 3,6 m² 15. POMIESZCZENIE NA ODPADKI 4,4 m² 16. KORYTARZ 8,3 m² 17. MAGAZYN 13,9 m² 18. POKÓJ KIEROWNIKA 8,4 m² 19. POKÓJ HOTELOWY DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 21,1 m² 20. POKÓJ SOCJALNY 17,5 m² 21. WC + NATRYSK 5,1 m² 22. KORYTARZ 6,6 m² 23. KOTŁOWNIA 8,7 m² 24. MAGAZYN SPRZĘTU 17,6 m² 25. ZAPLECZE RECEPCJI 4,0 m² 26. RECEPCJA 7,5 m² Na parterze wydzielono wygodną salę restauracyjną znajdującą się po lewej stronie od wejścia do budynku. Jej prace wspomagają: przestronna kuchnia, magazyny z dodatkowym wejściem z tyłu obiektu oraz toalety dla personelu i gości. Po prawej stronie zorganizowano recepcję, pomieszczenie socjalne oraz magazyn sprzętu. Ze względu na nastawienie budynku na spełnianie potrzeb osób niepełnosprawnych na parterze umieszczono też pokój z odpowiednio przystosowaną łazienką. |
1. HALL + KOMUNIKACJA 74,3 m² 2. POKÓJ HOTELOWY 23,3 m² 3. POKÓJ HOTELOWY 20,8 m² 4. POKÓJ HOTELOWY 20,8 m² 5. POKÓJ HOTELOWY 16,8 m² 6. POKÓJ HOTELOWY 16,8 m² 7. POKÓJ HOTELOWY 20,5 m² 8. POKÓJ HOTELOWY 20,5 m² 9. POKÓJ HOTELOWY 20,8 m² 10. POKÓJ HOTELOWY 20,8 m² 11. POMIESZCZENIE PORZĄDKOWE 3,5 m² 12. PRALNIA + PRASOW. 19,7 m² Poddasze tworzy strefa noclegowa obiektu. Znajduje się tu dziewięć pokoi z prywatnymi łazienkami. Ich pracę wspomaga pralnia oraz pomieszczenie porządkowe. |
Forma budynku pomimo zastosowania tradycyjnej technologii jest bardzo ciekawa. Przenikające się bryły tworzą ciekawy kształt, a wnętrza są bardzo funkcjonalne i komfortowe - zarówno dla gości, jak i pracowników.
Budynek hotelowo-gastronomiczny K-07 |
Powierzchnia zabudowy: 472.20 m²
Powierzchnia użytkowa: 585.30 m² Kubatura: 3015.00 m³ Szerokość działki: 21.90 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 39 Kąt nachylenia dachu: 40° Ilość pokoi: 10 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 9.64 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt zajazdu, hotel Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Kinga Ściegienny |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|