Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
Parter: 761.24 m2 1. Hol wejściowy 50,38 m2 |
Piętro: 476,89 m2 1. Klatka schodowa 13,02 m2 |
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym LK-145. Technologia: tradycyjna W budynku zaprojektowano również instalację fotowoltaiczną na dachu o mocy 10,2 kWp, która będzie generować prąd na potrzeby zasilania wentylacji mechanicznej, urządzeń pomocniczych do co i cwu, zasilania pompy ciepła do cwu oraz częściowo oświetlenia wbudowanego. |
Powierzchnia zabudowy: 871.55 m²
Powierzchnia użytkowa: 1238.13 m² Kubatura: 8240.70 m³ Szerokość działki: 26.05 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 62 Kąt nachylenia dachu: 25° Ilość pokoi: 10 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 11,63 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 9,71 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: piętro, antresola Typ: gastronomiczne, motele, piętrowe, komercyjne, projekt hotelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych, z fotowoltaiką Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|