Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
1. WIATROŁAP 3,0 m² 2. BAR 58,8 m² 3. POMIESZCZENIE PODGRZEWANIA POSIŁKÓW 16,3 m² 4. POMIESZCZENIE MYCIA POJEMNIKÓW 3,7 m² 5. MAGAZYN 4,6 m² 6. KORYTARZ 6,2 m² 7. PRZEDSIONEK 1,1 m² 8. WC PERSONEL 1,1 m² 9. SZATNIA PERSONELU + KOTŁOWNIA 8,5 m² 10. WC MĘSKI, NIEPEŁNOSPRAWNI 3,4 m² 11. WC DAMSKI 1,5 m² 12. PRZEDSIONEK 4,1 m² 13. POCHYLNIA 9,4 m² 14. TARAS 34,1 m² Na parterze wyodrębniono strefę przyjmowania gości oraz część wspomagającą pracę całego obiektu. Salę konsumpcyjna można dowolnie dostosować do odpowiedniej funkcji - jej przestrzeń umożliwi zarówno zaplanowanie stolików, jak i baru. Zaplecze tworzy kuchnia, węzły sanitarne dla gości i pracowników, pomieszczenia techniczne i magazyn dostępny z tyłu budynku. |
Budynek należy do założeń bardzo atrakcyjnych. Główne jego zalety to ciekawy wygląd zewnętrzny oraz funkcjonalnie rozplanowane wnętrze, umożliwiające wygodną organizację pracy.
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu. |
Powierzchnia zabudowy: 139.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 112.10 m² Kubatura: 620.00 m³ Szerokość działki: 21.00 m Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 12 Kąt nachylenia dachu: 20° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 6.11 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze nieużytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Kinga Ściegienny |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|