Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
|
Piwnica
W piwnicy zaprojektowaliśmy przestrzeń na pomieszczenia techniczne, socjalne dla pracowników oraz zaplecze kuchni wraz salą degustacyjną. Są tu także pomieszczenia magazynowe.
|
Parter
Parter w większości zajmuje sala bankietowa na 130 osób oraz sala taneczna, każda z nich ma osobny bar. Doskonale rozplanowana kuchnia z zapleczem umożliwi sprawną obsługę gości. Na parterze jest także recepcja przy wejściu oraz węzeł sanitarny przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych.
|
Na poddaszu zaprojektowaliśmy pokoje dla gości, każdy posiada własną łazienkę. Dodatkowo przy klatce schodowej umiejscowiliśmy magazyn, pomocny w utrzymaniu porządku na poddaszu.
|
1. HALL 6,3 m2 2. POKÓJ 15,6 m2 3. ŁAZIENKA 3,4 m2 4. ŁAZIENKA 4,1 m2 5. POKÓJ 22,2 m2 6. POKÓJ 29,1 m2 7. ŁAZIENKA 3,9 m2 8. ŁAZIENKA 3,6 m2 9. POKÓJ 18,6 m2 10. POKÓJ 17,7 m2 11. ŁAZIENKA 3,6 m2 12. ŁAZIENKA 3,8 m2 13. POKÓJ 19,7 m2 14. POKÓJ 19,7 m2 15. ŁAZIENKA 3,8 m2 16. ŁAZIENKA 17.6 m2 18. POKÓJ 19.7 m2 20. MAGAZYN 7,6 m2 21. 1/2 KOMUNIKACJI 22,4 m2 22. ŁAZIENKA 4,2 m2 23. POKÓJ 15,3 m2 24. HALL 2,9 m2 25. HALL 2,9 m2 26. POKÓJ 13,8 m2 27. ŁAZIENKA 3,9 m2 28. POKÓJ 18,6 m2 29. HALL 3,4 m2 30. ŁAZIENKA 3,3 m2 31. HALL 70,9 m2 Na poddaszu zorganizowano kolejne pokoje przeznaczone pod wynajem. Każdy z nich, tak jak w przypadku pierwszego piętra, posiada prywatną łazienkę. Przestrzeń poddasza została doświetlona poprzez liczne świetliki umieszczone w połaci dachu. |
Obiekt należy do bardzo charakterystycznych i niezwykle reprezentacyjnych. Niecodzienny charakter dodatkowo podnosi rangę obiektu czyniąc go doskonałym miejscem na organizację wesel, bankietów lub z przeznaczeniem na hotel.
Projekt domu weselnego, budynek gastronomiczno-hotelowo-apartamentowy K-12, dwupiętrowy z poddaszem użytkowym i częściowym podpiwniczeniem. Budynek można również zaadaptować na dom opieki dla osób starszych. |
Powierzchnia zabudowy: 666.30 m²
Powierzchnia użytkowa: 1721.70 m² Kubatura: 8233.40 m³ Szerokość działki: 31.00 m Ilość kondygnacji: 4 Liczba pomieszczeń: 123 Kąt nachylenia dachu: 30° Ilość pokoi: 22 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 12.88 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: częściowo podpiwniczony Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|