Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
Formę budynku wzbogacono dzięki załamaniu prostego kształtu w jednej ścianie zewnętrznej. Główne wejście zostało zadaszone przez osobny daszek wsparty na drewnianych słupkach, tworzących dodatkowy atut wizualny. Bryła sprawia wrażenie bardzo estetycznej i przyjaznej dla klientów, co z pewnością wpłynie na ilość gości. Co więcej, doświetlenie wnętrza jedynie poprzez elewację frontową stworzy w nim niezwykle przyjemny klimat. |
1. Sala konsumpcyjna 81,4 m2 2. Biuro 7,0 m2 3. WC 3,3 m2 4. Kotłownia 3,3 m2 5. WC dla niepełnosprawnych 3,7 m2 6. Przedsionek 2,0 m2 7. Bar 7,4 m2 8. Kuchnia 15,9 m2 9. Zmywalnia 3,1 m2 10. Korytarz 5,3 m2 11. Obieralnia 2,0 m2 12. Pomieszczenie do wyparzania jaj 2,0 m2 13. Magazyn 5,0 m2 14. Pomieszczenie socjalne 6,4 m2 Na parterze zaplanowano bardzo przestronną salę konsumpcyjną, która może się sprawdzić również przy organizacji wesel lub bankietów. W jej narożu, tuż przy wejściu umieszczono bar, bezpośrednio łączący się z kuchnią, co zdecydowanie ułatwia pracę personelowi. Zaplecze tworzą ponadto pomieszczenia socjalne, magazyny, toalety dla gości i pracowników oraz wygodne biuro właściciela. |
Konstrukcja budynku jest bardzo prosta i ekonomiczna, a mimo to atrakcyjna wizualnie. Elastyczność i funkcjonalność z pewnością pozwolą na lepsze dostosowanie obiektu do potrzeb każdej osoby.
Projekt budynku gastronomicznego K-15 Kąt nachylenia dachu: 25°. Program: sala konsumpcyjna, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia. |
Powierzchnia zabudowy: 191.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 147.30 m² Kubatura: 597.50 m³ Szerokość działki: 14.88 m Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 11 Kąt nachylenia dachu: 25° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 5.46 m |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|