Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
Forma budynku należy do założeń spokojnych. Dynamizmu dodaje załamanie ściany zewnętrznej w narożu oraz zaplanowanie zadaszenia głównego wejścia wspartego przez smukłe słupki. Nadaje to założeniu lekkości i doskonale chroni przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi. Wnętrze budynku zostało doświetlone frontalnie, dzięki czemu panuje w nim bardzo przyjemny klimat. Forma doskonale sprawdzi się na terenach poza miastem, gdzie będzie stanowić wrażenie niezwykle estetycznej. |
1. Sala konsumpcyjna 81,4 m2 2. Biuro 7,0 m2 3. WC 3,3 m2 4. Kotłownia 3,3 m2 5. WC dla niepełnosprawnych 3,7 m2 6. Przedsionek 2,0 m2 7. Bar 7,4 m2 8. Kuchnia 15,9 m2 9. Zmywalnia 3,1 m2 10. Korytarz 5,3 m2 11. Obieralnia 2,0 m2 12. Pomieszczenie do wyparzania jaj 2,0 m2 13. Magazyn 5,0 m2 14. Pomieszczenie socjalne 6,4 m2 Forma budynku należy do założeń spokojnych. Dynamizmu dodaje załamanie ściany zewnętrznej w narożu oraz zaplanowanie zadaszenia głównego wejścia wspartego przez smukłe słupki. Nadaje to założeniu lekkości i doskonale chroni przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi. Wnętrze budynku zostało doświetlone frontalnie, dzięki czemu panuje w nim bardzo przyjemny klimat. Forma doskonale sprawdzi się na terenach poza miastem, gdzie będzie stanowić wrażenie niezwykle estetycznej. |
Budynek należy do bardzo prostych w konstrukcji, a przez to ekonomicznych i elastycznych. Jest to rzecz niezwykle istotna, umożliwiająca stworzenie budynku atrakcyjnego i bardzo funkcjonalnego.
Projekt budynku gastronomicznego LK-15, parterowy, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 24 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny. Strop: drewniany. Kąt nachylenia dachu: 25°
|
Powierzchnia zabudowy: 191.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 147.30 m² Kubatura: 597.50 m³ Szerokość działki: 14.88 m Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 11 Kąt nachylenia dachu: 25° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 5.46 m |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|