Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
Bryła budynku jest bardzo prosta w rzucie co korzystnie wpłynie na koszt budowy i późniejszą eksploatację. Wejście do niego jest bardzo reprezentacyjne - zadaszone poprzez balkon na piętrze, wsparty czterema smukłymi kolumienkami. Szesnaście lukarn w połaci dachu doskonale podkreśli charakter obiektu, który został zaprojektowany w symetryczny sposób. |
RZUT PARTERU: 451,52 m2 1. Wiatrołap 5,13 m2 Na parterze stworzono między innymi dużą salę bankietową, która jest przestrzenią otwartą i doświetloną z dwóch stron. Tuż przy wejściu zorganizowano szatnię oraz węzeł sanitarny, w tym toaletę dla osób niepełnosprawnych. Z tyłu obiektu umieszczono zaplecze, które tworzą: kuchnia, magazyny, pomieszczenie socjalne oraz kotłownia dostępna z zewnątrz budynku, dzięki utworzeniu do niej dodatkowego wejścia. |
PODDASZE: 374,55 / 394,68 m2 1. Korytarz 49,45 m2 Na poddaszu zaplanowano aż czternaście dwuosobowych pokoi noclegowych z prywatnymi łazienkami. Znajduje się tu również wyodrębniona strefa mieszkalna, na którą składa się salon z aneksem kuchennym i wyjściem na reprezentacyjny balkon, łazienka oraz pokój. Na poddaszu zorganizowano dodatkowo magazyny oraz pomieszczenie socjalne. |
Duża powierzchnia użytkowa budynku pozwoli na organizację otwartej przestrzeni restauracyjnej, wygodnego zaplecza oraz strefy noclegowej. Projekt idealny dla osób chcących prowadzić obiekt usługowy, jednocześnie w nim mieszkając.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym K-26 Technologia: tradycyjna |
Powierzchnia zabudowy: 490.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 826.07 m² Kubatura: 3727.92 m³ Szerokość działki: 22.00 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 61 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 15 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.90 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 55.00 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|