Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
Bryła budynku i jego konstrukcja nie należą do założeń skomplikowanych, przez co są bardziej ekonomiczne w realizacji i późniejszym planowaniu wnętrza. Wejście do budynku zostało zaprojektowane w sposób wyróżniający je z otoczenia. Jego zadaszenie stanowi balkon umiejscowiony na poddaszu, który dodatkowo niosą smukłe kolumienki podkreślające styl. Liczne lukarny w połaci dachu czynią założenie niepowtarzalnym. |
RZUT PARTERU: 451,52 m2 1. Wiatrołap 5,13 m2 Parter tworzy duża sala bankietowa oraz zaplecze wspomagające jej pracę. Zaplanowano tu kuchnię, magazyny, kotłownię z osobnym wejściem z zewnątrz, oraz pokój socjalny. Przy głównym wejściu do obiektu zorganizowano natomiast szatnię oraz toalety - w tym dla osób niepełnosprawnych. |
PODDASZE: 374,55 / 394,68 m2 1. Korytarz 49,45 m2 Na poddaszu zaprojektowano czternaście pokoi dwuosobowych posiadających prywatne łazienki. Ponadto wydzielono tu strefę mieszkalną dla właściciela lub rezydenta obiektu, na którą składają się: salon z aneksem kuchennym, sypialnia z garderobą oraz łazienka z prysznicem. |
Zaplanowanie budynku o wydłużonym kształcie dobrze sprawdzi się na węższych działkach. Jego prosta forma umożliwia organizację bardziej funkcjonalnego wnętrza, w którym wydzielono strefę jadalną, noclegową oraz mieszkalną.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym LK-26 Technologia: tradycyjna |
Powierzchnia zabudowy: 490.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 826.07 m² Kubatura: 3727.92 m³ Szerokość działki: 22.00 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 61 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 15 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.90 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 55.00 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|