Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Oliwnik DM-6621 - Oliwnik dm6621
Dzień dobry, zwracam się z zapytaniem czy jest możliwe usunięcie garażu i zrobienie w jego miejscu wiaty na 2 auta? Może być także bez garderoby na rzecz większego tarasu- opcjonalnie.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Emil
1
2020-04-14 08:22:21
Projekt Oliwnik DM-6621 - poprawki
Dzień dobry bardzo podoba nam się projekt domu Oliwnik DM- 6621 pow.157,12m2 jest idealny tylko nasza działka ma szerokość 21m czy jest szansa do pasowania tego projektu do szerokości naszej działki lub czy posiadają państwo taki projekt na odrobine węższą działkę?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ...
Projekt Oliwnik DM-6621 - Zmiana na 4 pokoje
Dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem domu, jednam interesują mnie 4 pokoje, czy mogą Państwo przesłać mi projekt domu o takim metrażu z czterema pokojami A nie trzema?
Projekt Oliwnik DM-6621 - Witam
Jestem zainteresowana projektem domu Olewnik,mam działkę 27x21 czy taka działka jest wystarczająco duża ba taki dom?Dziękuję i pozdrawiam-Polomska.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Joanna Połomska
1
2019-12-09 11:13:31
Projekt Oliwnik DM-6621 - Ewentualne zmiany w projekcie
Dzień dobry jesteśmy zainteresowani państwa oferta projektu domu. Interesuje mnie cena dokonania zmian w projekcie. A dokładnie to chciał bym zmienić ceramiczne pustaki 25cm na beton komórkowy 30cm., również chciał bym widzieć w projekcie piec na eko groszek, a tak ze zmienić rozmiar dwóch okien. J ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Włodzimierz Levchyk
1
2019-12-02 08:27:37
Projekt Oliwnik DM-6621 - Projekt
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem Oliwnik, proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów na adres email marcinczerwinski86@o2.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin
1
2019-10-20 19:27:45
Projekt Oliwnik DM-6621 - Projekt
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem Oliwnik, proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów na adres email przemeksz3a@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
PRZEMEK
1
2019-10-17 09:01:27
Projekt Oliwnik DM-6621 - dm-6621
Dzień dobry,
Jestem zainteresowany zakupem projektu,proszę o przesłanie wykazu materiałów celem przekalkulowania kosztów.
dziękuję i pozdrawiam,
Bielecki Maciej
m.bielecki@cedorpolska.pl