Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt STROICZKA DM-6622 - OGRZEWANIE GAZOWE + GARDEROBA
Witam
Jestem bardzo zainteresowany tym projektem ale chcialbym wprowadzic nastepujace zmiany. Zamiana ogrzewania z paliwa stalego na gazowe + zaprojektowanie garderoby , czy istnieje taka mozliwosc?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin Domagala
1
2021-07-20 09:36:10
Projekt STROICZKA DM-6622 - Stroiczka
Szanowni Państwo
Jestem zainteresowany tym projektem.Jednocześnie chciałbym zapytać czy możliwe jest zwiększenie ilości okien/dodatnie okna w kuchni,łazience/.
Gdzie wg.Państwa można by umieścić kominek w leasingu oraz tv na ścianie.Chciałbym jeszcze mieć możliwość wejścia do kotłowni wewnątrz do ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marek Tomczak
1
2021-07-05 11:56:13
Projekt STROICZKA DM-6622 - zapytanie?
Dzien dobry
jestem zainteresowana projektem domu Stroiczka 2 Kod L6622
moje pytanie brzmi czy mozna w tym projekcie zmienic poddasze na uzytkowe?
nie musi byc tam zadnej Lazienki oraz scian (glownie chodzi o dodatkowa powierzchnie na przechowywanie
Projekt STROICZKA DM-6622 - dom stroiczka
chciałbym naniesc zmiany w projekcie poszerzyc o 1m i podniesc dach o tyle zeby mozna bylo wykonac strop typu loft do polowy budynku
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Dariusz Głowacki
1
2021-06-10 08:04:51
Projekt STROICZKA DM-6622 - Dom szkieletowy
Witam czy istnieje możliwość zamówienia tego projektu dostosowanego do technologii szkieletowej ,z płytą fundamentową i dachem o kącie 35 st. Jaki byłby koszt takiego projektu ?
Pozdrawiam.
Projekt STROICZKA DM-6622 - Podwyższenie poddasza
Dzień dobry, chcemy kupić ten projekt i podwyższyć poddasze o 1metr, tak by było poddaszem użytkowym. Można prosić o przyblizony kosztorys w przypadku takiej zmiany?
Projekt STROICZKA DM-6622 - Wnetrz stroiczki
Witam, kochani zaczynam budowe domu stroiczka, ale z racji tego ze jestem projektantem wnetrz, to juz zaczelam szukac i powli projektowac przestrezn nie wiem czy moja wizja z dzisiaj nie ulegnie zmianie, ale jezeli macie ochote podpatrzec jakie rozwiazania sobie przygotowallam zminiajac nieco ukla ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
V4.home
1
2021-04-21 18:35:50
Projekt STROICZKA DM-6622 - ZDJĘCIA Z REALIZACJI BUDOWY
WITAM ZAPRASZAM NA BLOG Z REALIZACJI TEGO FAJNEGO I TANIEGO PROJEKTU. JEŚLI POTRZEBUJECIE PORAD PISZCIE andrzejczak.zgierz@gmail.com
>>LINK do ZDJĘĆ: https://www.kbprojekt.pl/blog/czytaj/111/projekt-stroiczka-dm-6622-realizacja-krok-po-kroku
Autor:
Odp.
Ostatnia:
DANIEL
6
2021-04-07 20:32:18
Projekt STROICZKA DM-6622 - Ytong
Zamierzam zamiast konstrukcji ścian podanej w projekcie zastosować Ytong. Czy jest to zmiana istotna?
Jaką grubość Państwo proponujecie.
Projekt STROICZKA DM-6622 - Adaptacja budynku- szerokość budynku
Dzień dobry. Czy mogę podczas adaptacji poszerzyć budynek o 1 metr, chodzi mi zwiększenie powierzchni. Wiem, że podczas adaptacji można dużo zmienić, ale zastanawiam się czy fundament również. Pozdrawiam.