Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt STROICZKA DM-6622 - Kominek
Witam jestem zainteresowany Państwa ofertą dotyczącą tego projektu i mam pytanie czy istnieje możliwość dodania kominka w domu.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Michał Grosman
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Michał Grosman
1
2019-08-21 13:19:43
Projekt STROICZKA DM-6622 - realizacja
Witam,
Komu się udało wybudować owy dom z tego projektu, proszę o kontakt i jaką firmę Państwo polecacie. Dziękuję i Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz
0
Projekt STROICZKA DM-6622 - zmiany
Witam,
Proszę o informację czy jest możliwość podniesienia wysokości budynku ( ścianka kolankowa) zależy mi na częściowym wykorzystaniu przestrzeni poddasza, oczywiście kąt dachu zmieni się .
Projekt STROICZKA DM-6622 - Kominek
Dzień dobry,
czy istnieje możliwość zbudowania podwójnego kominka na ścianie wychodzącej na taras, w miejscu gdzie obecnie jest zaznaczony telewizor?
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Orliński
1
2019-06-06 11:22:03
Projekt STROICZKA DM-6622 - Poddasze
Czy istnieje możliwość zrobienia skrytki na poddaszu (jaka byłaby jej orientacyjna wysokość po położeniu płyty OSB na podłogę i ociepleniu skosów wełną mineralną 10-15cm i płytą gipsową)? Czy można byłoby zamontować schody chowane w korytarzu (obok pokojów)?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Lochert
1
2019-06-03 08:39:43
Projekt STROICZKA DM-6622 - Kąt nachylenia dachu
Czy istnieje możliwość zmiany kąta naychylenia dachu na 35 stopni? O ile powdwyższy się wtedy wysokość budynku? Czy zmianę kąta nachylenia dachu możecie nanieść na projekt budynku?
Projekt STROICZKA DM-6622 - Zmiana technologii
Witam, czy jest szansa zmiany technologii na szkieletowa, dodanie kominka oraz mniej więcej 90 m2? Czy posiadają Państwo kosztorys wybudowania takiego domu?
Projekt STROICZKA DM-6622 - Zmiany w projekcie Stroiczka
Witam,
1. konstrukcja dachu- mpzp dla działki przewiduje dach z okapem; w związku z tym zapisem, proszę powiedzieć
czy dach w projekcie Stroczka posiada okap?
2. bryła budynku- czy istnieje mozliwość skrócenia budynku poprzez zlikwidowanie zadaszonego tarasu? Jaki jest koszt zmiany projektu w ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Katarzyna M.
1
2019-04-08 14:35:22
Projekt STROICZKA DM-6622 - Zmiany w projekcie
Witam.
Byłabym zainteresowana kupnem projektu jeśli dałoby się wdrożyć jeszcze przed wysyłką okno od strony frontowej pośrodku kuchni (większe tak jak jedno od strony bocznej) oraz jedno okno do łazienki(mniejsze tak jak od strony bocznej)
Dziękuje z góry za odpowiedz
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Patrycja
1
2019-04-08 08:10:24
Projekt STROICZKA DM-6622 - drewniany domek ?
Czy można ten projekt zmienić na dom z drewna ? w technice z bala prostokątnego gr. 70mm?
taras zabudować również ściana zewnętrzną by powiększyć powierzchnie domu ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
emilia
1
2019-03-22 08:15:05
Projekt STROICZKA DM-6622 - Stroiczka
Dzień dobry, interesuje mnie powierzchnia ścian nośnych i działowych,
jak również fundamentu. Zamierzam kupić projekt i chciałbym przeliczyć koszt materiału. Kłaniam się Ryszard.