Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZALASEK DM-6651 - Pytanie odnośnie zmiany projektu
Czy jest możliwość, zmiany/korekty projektu w miejscu drzwi wejściowych tj. zlikwidowanie wcięcia wykuszu (wiatrołapu) aby ściana w linii drzwi była prosta. Jeśli taka zmiana jest możliwa, proszę o odpowiedz, ponieważ jestem zainteresowana kupnem projektu tego domu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Wiktoria Kulicka
1
2023-04-14 08:46:11
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zalasek
Witam chciałbym zamiast stropu drewnianego strop Smart czy jest taka możliwość i czy jest to zmiana istotną i trzeba ją przepiojektowac
Projekt ZALASEK DM-6651 - Projekt
Witam byłbym zainteresowany projektem domu zalasek dni 6651 tylko chciałbym by był z pustaków ceramicznych, i żeby połączyć łazienke (4) z toaleta (3) by była większa łazienka.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jakub
1
2022-11-15 08:43:32
Projekt ZALASEK DM-6651 - Budowa a pozwolenie
Witam . Na państwa stronie pojawiła się informacja ze dany projekt można budować na zgloszenie , nie potrzeba pozwolenia ? Czy mogę wiedzieć coś więcej w tym temacie. Niestety te wszystkie prawne definicje nic mi nie mówią. Widzialam że według prawa można postawiać taki dom do 70 m 2 , a zalasek m ...
Projekt ZALASEK DM-6651 - Pompa ciepla
Dobry wieczór,
Jesteśmy zainteresowani zakupem projektu. Bardzo proszę o informację czy można nanieść w nim zastosowanie pompy ciepła?
Pozdrawiam,
Weronika Gawron
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Weronika
1
2022-01-17 14:03:23
Projekt ZALASEK DM-6651 - Więźba
Witam serdecznie. Pytanko odnośnie więźby. Czy może być wyprodukowana z drewna surowego czy powinna być zrobiona z przesuszu? Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kris
1
2022-01-13 14:44:28
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zmiana dachu
Witam,
jestem zainteresowany tym projektem lecz chciałbym zmienić dach na dwu spadowy oraz dokleić do budynku garaż na ścianie od kotłowni
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rafał
1
2022-01-11 08:22:27
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zapytanie
Witam, czy ktoś w bielsku lub okolicy wybudował ten dom, jeśli była by możliwość chciałabym zobaczyć jak wygląda.Proszę o informację jb170190@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Barbara
1
2021-12-12 14:02:04
Projekt ZALASEK DM-6651 - Projekt domu DM-6651 ZALASEK
Szanowni Państwo,
bardzo spodobał nam się projekt ZALASEK DM-6651. Jest tylko jeden problem - jest dla nas trochę za mały. Czy dałoby się może go jakoś powiększyć? Potrzebujemy większej części z salonem i kuchnią.
Pozdrawiam,