Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Projekt domu
REJMONTÓW
Kod: DM-6298
Poproszę o link lub przysłanie rzutu do domu który jest w zdjęciach z realizacji, gdzie kuchnia została przeniosiona w miejsce pokoju, by powstał salon plus kuchnia, zmiana elektryki dla każdego pokoju osobno i zmiana stropu, by można zaadoptować poddasze.
Pozdrawiam Paweł ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
1
2020-06-04 12:06:01
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Rejmontow
Mój Rejmontow będzie miał dach 30 stopni . Będzie biały z dachówka koloru ceglanego . Słupy i podmurówka kremowo bezowe . Jesienią dodam zdjęcia
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Waznosc
Witam jaka jest ważność projektu ? Planuje budowę za około 4 lata. Chciałbym zamienić pokój z kuchnią żeby mieć salon razem z kuchnią i powiększyć kotłownię żeby wstawić piec na paliwo stałe usunąć jedno okno w salonie usunąć drzwi między cholem a salonem i zamiast okna i drzwi w salonie dac pod ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz
1
2020-04-07 14:09:27
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Projekt Rejmontow
Otrzymałam projekt domu Rejmontow szybko po złożeniu zamówienia . Firma konkretna , szybka , dodatkowo otrzymałam projekty altan , szamb itp . Czas na budowę !
Autor:
Odp.
Ostatnia:
blau7
1
2020-03-23 08:33:22
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Projekt Rejmontów DM - 6298
Dzień dobry.
Podoba mi się projekt domu Rejmontów kod DM-6298. Moje pytanie dotyczy ceny promocyjnej 4 ech egz. projektu. Zamawiając w/w projekt do dn. 20.11.2019 r zapłacę 900 zł za wszystkie 4-y egzemplarze ?, które muszę złożyć do Starostwa celem wydania pozwolenia na budowę. Czy zamawiając t ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Małgorzata Wieczorkowska
1
2019-11-18 10:09:03
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Czas oczekiwania
Witam. Jaki jest czas oczekiwania na projektu DM-6298, od momentu złożenia zamówienia? I czy zamiast gazowego ogrzewania może być piec na eko-groszek? I jaka dokładnie jest cena?
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Poddasze
Czy jest możliwość adaptacji poddasza ? Ile można wygospodarować tam ewentualnie metrów? I mam pytanie czy promocja na ten projekt będzie też obowiązywać w poniedziałek 10.06?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Izabela
1
2019-06-10 13:37:55
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Zmiana stropu
Witam. Właśnie jestem na etapie budowy tego domku. Chciałabym się dowiedzieć czy jeśli bym chciała strop drewniany to muszę gdzieś zgłosić te zmiany np. U architekta??
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Zmiany w projekcie
witam bardzo spodobał mi sie domek ale jeśli miał bym kopić to prosił bym o kilka zmian a mianowicie :
1) kuchnia zamiast pokoju nr 5 otwarta na salon
2) pokój zamiast obecnego miejsca kuchni
3) brak drzwi do kotłowni
4) usunięta kotłownia a w jej miejsce przedłużona łazienka
5)pomieszczenie 2 ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sebastian
1
2019-01-21 23:57:13
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Rejmontów
Widze, że amatorów domku jest sporo. Mnie natomiast urzekła altanka. Przy tak niewielkim domu, altanka to super pomysł zamiast balkonu czy tarasu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jola
1
2018-10-01 09:22:23
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - garaż
Witam
Czy istnieje dobudowanie garażu do domu po stronie wiatrołapu tak,aby dach domu i garażu był w jednej bryle?
Wejście do wiatrołapu byłby przez wejście do garażu.
Pozdrawiam