Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt POLADOWO DM-6299 - zmiana w projekcie
Witam.Szukam projektu domu o rozkładzie wnętrz identycznym jak projekt POLADOWO,kod DM-6299, tylko z płaskim dachem i dobudowanym garażem wzdłuż elewacji bocznej 9,2 x 3,5m.Czy posiadają Państwo podobne projekty?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
gaikwar@wp.pl
1
2019-06-18 08:47:38
Projekt POLADOWO DM-6299 - zmiana w projekcie Poladowo
witam,
chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość przeprojektowania projektu Poladowo. interesują mnie następujące zmiany:
- dom miałby być wybudowany w technologii szkieletowej
- w miejscu gdzie jest korytarz do kuchni chciałbym zrobić zamknięte pomieszczenie na spiżarnię z wejściem od kuchni
...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr N.
1
2019-04-02 08:17:10
Projekt POLADOWO DM-6299 - Poladowo DM-6299
Witam, czy jest możliwość zmian w projekcie tego domu, chciałbym aby pomieszczenia mieszkalne były rozmieszczone odwrotnie, \' lustrzane odbicie\' , tzn: sypialnie na lewo od wejścia frontowego, salon i kuchnia na prawo.
Działka ma wymiary ok 14x 14 m., czy ten projekt będzie możliwy do realizac ...
Projekt POLADOWO DM-6299 - zmiany w projekcie
Ile kosztowałoby przeprojektowanie na dom drewniany szkieletowy z dostawionym wzdłuż kalenicy garażem na 2 auta - znacznie obniżony względem części mieszkalnej ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz
1
2018-12-21 13:51:32
Projekt POLADOWO DM-6299 - POLADOWO DM-6299 parterowy
Dzień dobry
Proszę o informację:
1. Jaka jest wysokość parteru?
2. Czy możliwe jest zlikwidowanie ściany między kuchnią a pokojem dziennym?
3. Czy możliwa jest (zgoda) dobudowa po prawej stronie garażu wraz z kotłownią na paliwo stałe? Garaż miałby dach również dwuspadowy ale byłby niższy od bu ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Wiesława Czerkies
1
2018-11-13 16:04:29
Projekt POLADOWO DM-6299 - Zmiana stropu i kotłowni
Czy w projekcie Poladowo możliwe jest zastosowanie stropu drewnianego? A także powiększenie kotłowni, kosztem kuchni i korytarza do kuchni, w celu przystosowania jej na paliwo stałe? Wejście znalazłoby się od strony salonu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
1
2018-10-23 14:17:49
Projekt POLADOWO DM-6299 - Poladowo
Witam,
Cieszę się, że najbardziej polski z polskich domków ma miłosników. W takim domku sie wychowałam! Właśnie kupiłam ten projekt i do dzieła!