Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem - sezonowy" Kod: K-125
RZUT PARTERU

PARTER: 204,75 m2

1. Magazyn + komunikacja 15,50 m2
2. Chłodnia półproduktów 4,13 m2
3. Chłodnia surowców 4,14 m2
4. WC + przedsionek 2,90 m2
5. Pokój socjalny 4,69 m2
6. Magazyn na napoje 3,80 m2
7. Magazyn zewnętrzny 23,55 m2
8. Pomieszczenie obróbki warzyw 4,76 m2
9. Pomieszczenie produkcji 35,20 m2
10. Zmywalnia naczyń 9,55 m2
11. Grill 9,25 m2
12. Sala sprzedaży 24,44 m2
13. Kasa 4,50 m2
14. Pomieszczenie biurowe 9,16 m2
15. Umywalnia damska 13,06 m2
16. WC damskie 9,09 m2
17. WC dla osób niepełnospr. 4,92 m2
18. Umywalnia męska 13,04 m2
19. WC męskie 9,07 m2