Projekt "Budynek gastronomiczny" Kod: K-172 u
RZUT PARTERU

Parter: 427,22 m2

1. Hall wejściowy 15,05 m2

2. Przedsionek WC damskie 2,94 m2

3. WC damskie 5,23 m2

4. Przedsionek WC męskie 3,30 m2

5. WC męskie 7,18 m2

6. WC dla osób niepełnosprawnych 3,88 m2

7. Szatnia 4,09 m2

8. Sala wielofunkcyjna 274,15 m2

9. Pom. porządkowe 1,41 m2

10. Schody. 4,32 m2

11. Rozdzielnia kelnerska 7,28 m2

12. Magazyn 4,49 m2

13. Pom. porządkowe 3,52 m2

14. Kuchnia 37,27 m2

15. Zmywalnia 8,73 m2

16. Korytarz 17,86 m2

17. Pom. chłodziarek 3,88 m2

18. Przyg. warzyw / jaj 3,81 m2

19. Szatnia personelu + WC 7,06 m2

20. Magazyn 4,17 m2

21. Kotłownia 7,60 m2