Projekt "Restauracja, Dom weselny" Kod: K-18 C
RZUT PARTERU
1. Hall + przestrzeń pod schodami 17,2 m2
2. Przedsionek 4,3 m2
3. WC damski 3,0 m2
4. WC damski i dla os. niepełnospr. 3,8 m2
5. Przedsionek 2,8 m2
6. WC męski 5,6 m2
7. Sala bankietowa 188,7 m2
8. Rozdzielnia kelnerska 10,8 m2
9. Zmywalnia 5,4 m2
10. Magazyn / chłodnia 3,8 m2
11. Kuchnia 24,3 m2
12. Pom. do obróbki warzyw i jaj 3,2 m2
13. Magazyn art. spoż. 2,4 m2
14. Korytarz 11,1 m2
15. Pom. socjalne z natryskiem i WC 6,9 m2
16. Magazyn zasobów kuchennych 3,0 m2
17. Archiwum 3,9 m2

Na parterze wydzielono strefę otwartą na salę restauracyjną lub taneczną i zaplecze oddzielone za pomocą korytarza i drzwi. Dzięki temu goście nie będą narażeni na często panujący zgiełk w części kuchennej. Zaplanowano tu obszerną kuchnię, zmywalnię, magazyny i pomieszczenie socjalne dla pracowników. Toalety dla gości są dostępne tuż przy wejściu do obiektu.