Projekt "Budynek usługowy" Kod: K-20 B
RZUT PARTERU

1. Wiatrołap + hol + komunikacja 36,7 m2

2. Pomieszczenie przyrządzania i dekoracji potraw 140,22 m2

3. Korytarz 26,4 m2

4. Magazyn artykułów suchych 1,5 m2

5. Pomieszczenie porządkowe 1,5 m2

6. Magazyn produktów suchych 3,6 m2

7. Pomieszczenie na odpadki 1,6 m2

8. Korytarz 8,9 m2

9. Pomieszczenie socjalne 6,6 m2

10. WC 3,0 m2

11. Chłodnia 5,5 m2

12. Magazyn owoców i warzyw 4,1 m2

13. Pomieszczenie obróbki wstępnej 6,7 m2

14. Kuchnia 27,9 m2

15. Zmywalnia 8,1 m2

16. Chłodnia 4,3 m2

17. Jadalnia 49,0 m2

18. WC damski + dla osób niepełnosprawnych 6,3 m2

19. WC męski 5,7 m2

20. Klatka schodowa 11,6 m2

Na parterze zaprojektowano strefę żywieniową. Znajduje się tu strefa restauracyjna i pomieszczenia wspomagające pracę tj. kuchnia, magazyny, węzły sanitarne. Dostęp do budynku został umożliwiony osobom niepełnosprawnym, co z pewnością podniesie prestiż obiektu.