|
PARTER: 436,25 / 440,87
1. Hall 12,22 m2
2. Sala bankietowa 273,08 m2
3. Schowek 3,88 / 8,51 m2
4. Korytarz 13,28 m2
5. Kotłownia 7,95 m2
6. Magazyn 5,47 m2
7. Pomieszczenie socjalne 5,82 m2
8. Obróbka jaj i warzyw 4,21 m2
9. Kuchnia 39,00 m2
10. Chłodnia 3,47 m2
11. Zmywalnia 8,83 m2
12. Pomieszczenie gospodarcze 6,54 m2
13. Korytarz 5,66 m2
14. Przedsionek 2,66 m2
15. WC męski 6,42 m2
16. Przedsionek 2,67 m2
17. WC damski 6,24 m2
18. WC damski i dla niepełnosprawnych 3,77 m2
19. Magazyn 2,88 m2
20. Rozdzielnia kelnerska 13,84 m2
21. Schody 8,36 m2 |