|
Parter: 525,3 m2
1. Hall 12,5 m2
2. Sala konsumpcyjna 270,4 m2
3. Magazyn produktów 8,6 m2
4. Korytarz 15,8 m2
5. Kotłownia 13,7 m2
6. Schowek 1,83 m2
7. Pom. gosp.-socjalne 5,8 m2
8. Obróbka jaj/warzyw 4,2 m2
9. Kuchnia 39,0 m2
10. Chłodnia 3,5 m2
11. Zmywalnia 8,8 m2
12. Pomieszczenie gospodarcze 6,5 m2
13. Korytarz 5,5 m2
14. Przedsionek 2,7 m2
15. WC męski 6,4 m2
16. Przedsionek 2,7 m2
17. WC damski 6,2 m2
18. WC damski i dla os. niepełnospr. 3,7 m2
19. Magazyn 2,9 m2
20. Wydawalnia 11,5 m2
21. Schody 8,4 m2
22. Hall + 1/2 schodów 10,6 m2
23. Korytarz 9,0 m2
24. Pokój 14,0 m2
25. Łazienka 3,8 m2
26. Pokój 11,4 m2
27. Łazienka 3,8 m2
28. Pokój 16,2 m2
29. Łazienka 5,5 m2
30. Magazyn 6,3 m2
31. Schowek 6,0 m2
Na parterze zaprojektowaliśmy dużą salę bankietową wraz z pełnym zapleczem kuchennym. Do dyspozycji są także trzy pokoje noclegowe (dwuosobowe) pod wynajem, oraz małe zaplecze socjalno-gospodarcze dla pracowników. Węzeł sanitarny dostosowaliśmy do potrzeb osób niepełnosprawnych. |