Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: K-50
RZUT PARTERU
PARTER: 328,5 m2
1. Hall / schody 44,6 m2
2. Biuro 12,1 m2
3. Przedsionek 4,7 m2
4. WC damski 3,4 m2
5. WC dla os. niepełnosprawnych 4,1 m2
6. WC męski 8,3 m2
7. Korytarz 12,5 m2
8. Pokój z aneksem kuchennym 19,5 m2
9. Przedpokój 2,7 m2
10. Łazienka 2,7 m2
11. Pokój z aneksem kuchennym 19,5 m2
12. Przedpokój 2,7 m2
13. Łazienka 2,7 m2
14. Pokój dla os. niepełnosprawnych 13,5 m2
15. Łazienka 4,1 m2
16. Kotłownia 10,3 m2
17. Restauracja 85,8 m2
18. Rozdzielnia kelnerska 11,6 m2
19. Zmywalnia 5,4 m2
20. Chłodnia 3,8 m2
21. Kuchnia 23,6 m2
22. Magazyn 2,4 m2
23. Magazyn 3,6 m2
24. Pom. socjalne + WC 9,0 m2
25. Pom. porządkowe 1,1 m2
26. Korytarz 11,8 m2
27. Pom. obróbki jaj i warzyw 3,3 m2

Na parterze zaprojektowaliśmy recepcję, oraz część restauracyjną z pełnym zapleczem kuchennym, socjalnym i magazynowym. Duża sala konsumpcyjna o powierzchni 85 m2 może przyjąć do ~60 osób, więc można w niej bez problemu organizować przyjęcia okolicznościowe. Do dyspozycji gości przygotowaliśmy trzy pokoje, z czego dwa mają aneksy kuchenne a jeden przystosowany jest do potrzeb osób niepełnosprawnych. Zaraz przy głównym wejściu jest biuro oraz węzeł sanitarny. Kotłownia jest osobnym pomieszczeniem z wejściem wyłącznie z zewnątrz.