Projekt "BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM" Kod: K-86
RZUT PODDASZA
PODDASZE : 235,10 m2
 
1. Klatka schodowa 18,61  m2
2. Pomieszczenie porządkowe  3,12 m2 
3. Pokój trzyosobowy 18,26 m
4. Łazienka 3,24 m2
5. Biuro 14,59 m2
6. Pokój trzyosobowy 20,33 m
7. Łazienka  3,02 m2
8.  Korytarz 22,09 m2
9. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
10. Łazienka  3,02  m2
11. Pokój socjalny 6,52 m2
12. WC  3,28 m2
13. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
14. Łazienka  3,02 m2
15. Pokój trzyosobowy 17,74 m2
16 .Łazienka 6,95 m2
17. Magazyn na zasoby  17,32 m
18. Korytarz 6,04 m2
19. Pomieszczenie techniczne 35,87 m2