Projekt "BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM" Kod: K-87
RZUT PODDASZA
Poddasze 377,33 m2
1. Klatka schodowa - 6,46 m2
2. Antresola - 213,85 m2
3. Pokój 1-osobowy - 10,61 m2
4. Łazienka - 2,93 m2
5. Pokój 3-osobowy - 16,47 m2
6. Łazienka - 3,42 m2
7. Korytarz - 20,30 m2
8. Pokój 1-osobowy - 10,74 m2
9. Łazienka - 2,93 m2
10. Pokój 2-osobowy - 16,48 m2
11. Łazienka - 3,31 m2
12. Pokój 3-osobowy - 19,94 m2
13. Łazienka - 2,80 m2
14. Pokój 3-osobowy - 18,8 m2
15. Łazienka - 2,80 m2
16. Pokój 2-osobowy - 17,70 m2
17. Łazienka - 4,79 m2