Projekt "BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM" Kod: K-87 |
RZUT PODDASZA |
Poddasze 377,33 m2 1. Klatka schodowa - 6,46 m2 2. Antresola - 213,85 m2 3. Pokój 1-osobowy - 10,61 m2 4. Łazienka - 2,93 m2 5. Pokój 3-osobowy - 16,47 m2 6. Łazienka - 3,42 m2 7. Korytarz - 20,30 m2 8. Pokój 1-osobowy - 10,74 m2 9. Łazienka - 2,93 m2 10. Pokój 2-osobowy - 16,48 m2 11. Łazienka - 3,31 m2 12. Pokój 3-osobowy - 19,94 m2 13. Łazienka - 2,80 m2 14. Pokój 3-osobowy - 18,8 m2 15. Łazienka - 2,80 m2 16. Pokój 2-osobowy - 17,70 m2 17. Łazienka - 4,79 m2 |