|
Piwnica 551,1 m2
1. Klatka schodowa 9,9 m2
2. Klatka schodowa 12,7 m2
3. Hall 8,5 m2
4. 5. Kotłownia 26,5 m2
6. Pom. obróbki warzyw 9,6 m2
7. Chłodnia warzyw 8,1 m2
8. Komunikacja + schody 10,5 m2
9. Pom. na zamrażarki 14,5 m2
10. Mag. środków czystości 3,8 m2
11. Mag. naczyń stołowych 6,0 m2
12. Obróbka jaj 2,6 m2
13. Mag. produktów suchych 6,7 m2
14. Pralnia 7,7 m2
15. WC + natrysk 4,4 m2
16. Pomieszczenie socjalne 8,0 m2
17. Pomieszczenie socjalne 8,1 m2
18. WC + natrysk 4,4 m2
19. Archiwum 7,7 m2
20. Pom. techniczne 1,6 m2
21. Winda 2,4 m2
22. Pomieszczenie hobby 23,7 m2\'
23. Szatnia męska 5,3 m2
24. Pom. sanitarne męskie 7,0 m2
25. Szatnia damska 7,5 m2
26. Pom. sanitarne damskie 7,4 m2
27. Sala fitness 47,1 m2
28. Pom. sanitarne męskie 11,3 m2
29. Szatnia męska 9,0 m2
30. Szatnia damska 7,0 m2
31. Pom. sanitarne damskie 8,7 m2
32. Przedsionek 3,7 m2
33. Jacuzzi 57,0 m2
34. Przedsionek + natryski 13,8 m2
35. Sauna 7,6 m2
36. Sauna 7,6 m2
37. Grota solna 24,4 m2
38. Pom. sanitarne personelu 6,3 m2
39. Szatnia personelu 3,9 m2
40. Gabinet kosmetyczny 13,4 m2
41. Komunikacja 91,8 m2
42. Solarium 6,0 m2
43. Gabinet masażu 9,2 m2
44. Gabinet masażu 9,2 m2
W projekcie jest pełne podpiwniczenie. Jego program można podzielić na strefę rekreacyjną dla gości oraz gospodarczo techniczną hotelu. Do części rekreacyjnej należy; sala fitness, jacuzzi z zapleczem szatniowym, dwie sauny, dwa gabinety masażu, solarium, gabinet kosmetyczny i grota solna. Do części gospodarczo-technicznej zaliczamy pomieszczenia pomocnicze kuchni, pralnię i magazyny bielizny, pomieszczenia socjalne, oraz kotłownię. |