|
Parter: 433,09 / 436,97 m2
1. Hall 12,0 m2
2. Sala bankietowa 272,06 m2
3. Schowek 4,43 / 8,31 m2
4. Korytarz 12,96 m2
5. Kotłownia 7,77 m2
6. Magazyn 5,32 m2
7. Pomieszczenie socjalne 5,81 m2
8. Obróbka jaj i warzyw 4,15 m2
9. Kuchnia 38,64 m2
10. Chłodnia 3,34 m2
11. Zmywalnia 8,70 m2
12. Pomieszczenie gospodarcze 6,59 m2
13. Korytarz 5,52 m2
14. Przedsionek 2,55 m2
15. WC męski 6,27 m2
16. Przedsionek 2,55 m2
17. WC damski 6,08 m2
18. WC dam. i dla os. niepełnospr. 3,82 m2
19. Magazyn 2,79 m2
20. Rozdzielnia kelnerska 13,56 m2
21. Schody 8,18 m2
|