Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: LK-26
RZUT PARTERU

RZUT PARTERU: 451,52 m2

1. Wiatrołap 5,13 m2
2. Hall 15,22 m2
3. Sala bankietowa 247,70 m2
4. Szatnia 17,23 m2
5. Klatka schodowa 14,46 m2
6. Pomieszczenie gospodar. 8,02 m2
7. Korytarz 4,61 m2
8. Przedsionek 2,94 m2
9. WC męskie 6,64 m2
10. Przedsionek 2,42 m2
11. WC damskie / niepełnospraw. 4,11 m2
12. WC damskie 6,84 m2
13. Korytarz 10,32 m2
14. Rozdzielnia kelnerska 9,65 m2
15. Zmywalnia naczyń 7,81 m2
16. Kuchnia 27,37 m2
17. Chłodnia 2,94 m2
18. Spiżarnia 1,51 m2
19. Pomieszczenie obróbki warzyw 3,48 m2
20. Magazyn prod. spożywczych 4,44 m2
21. Pomieszczenie socjalne 6,91 m2
22. Kotłownia na paliwo stałe 10,30 m2
23. Magazyn zasobów 5,77 / 6,31 m2
24. Klatka schodowa + korytarz 24,70 m2

Parter tworzy duża sala bankietowa oraz zaplecze wspomagające jej pracę. Zaplanowano tu kuchnię, magazyny, kotłownię z osobnym wejściem z zewnątrz, oraz pokój socjalny. Przy głównym wejściu do obiektu zorganizowano natomiast szatnię oraz toalety - w tym dla osób niepełnosprawnych.