Projekt "Budynek agroturystyczny, Dom weselny" Kod: LK-37
RZUT PARTERU

Parter: 525,3 m2
1. Hall 12,5 m2
2. Sala konsumpcyjna 270,4 m2
3. Magazyn produktów 8,6 m2
4. Korytarz 15,8 m2
5. Kotłownia 13,7 m2
6. Schowek 1,83 m2
7. Pom. gosp.-socjalne 5,8 m2
8. Obróbka jaj/warzyw 4,2 m2
9. Kuchnia 39,0 m2
10. Chłodnia 3,5 m2
11. Zmywalnia 8,8 m2
12. Pomieszczenie gospodarcze 6,5 m2
13. Korytarz 5,5 m2
14. Przedsionek 2,7 m2
15. WC męski 6,4 m2
16. Przedsionek 2,7 m2
17. WC damski 6,2 m2
18. WC damski i dla os. niepełnospr. 3,7 m2
19. Magazyn 2,9 m2
20. Wydawalnia 11,5 m2
21. Schody 8,4 m2
22. Hall + 1/2 schodów 10,6 m2
23. Korytarz 9,0 m2
24. Pokój 14,0 m2
25. Łazienka 3,8 m2
26. Pokój 11,4 m2
27. Łazienka 3,8 m2
28. Pokój 16,2 m2
29. Łazienka 5,5 m2
30. Magazyn 6,3 m2
31. Schowek 6,0 m2


W LK-37 na parterze zaprojektowaliśmy dużą salę bankietową z pełnym zapleczem kuchenno-magazynowym. Z tyłu budynku jest wejście do kotłowni, oraz pomieszczenie gospodarczo-socjalne dla pracowników. W najbardziej wysuniętej, frontowej części jest strefa sypialna dla gości, na którą składają się trzy pokoje z łazienkami.