Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: LK-50
RZUT PARTERU
PARTER: 328,5 m2
1. Hall / schody 44,6 m2
2. Biuro 12,1 m2
3. Przedsionek 4,7 m2
4. WC damski 3,4 m2
5. WC dla os. niepełnosprawnych 4,1 m2
6. WC męski 8,3 m2
7. Korytarz 12,5 m2
8. Pokój z aneksem kuchennym 19,5 m2
9. Przedpokój 2,7 m2
10. Łazienka 2,7 m2
11. Pokój z aneksem kuchennym 19,5 m2
12. Przedpokój 2,7 m2
13. Łazienka 2,7 m2
14. Pokój dla os. niepełnosprawnych 13,5 m2
15. Łazienka 4,1 m2
16. Kotłownia 10,3 m2
17. Restauracja 85,8 m2
18. Rozdzielnia kelnerska 11,6 m2
19. Zmywalnia 5,4 m2
20. Chłodnia 3,8 m2
21. Kuchnia 23,6 m2
22. Magazyn 2,4 m2
23. Magazyn 3,6 m2
24. Pom. socjalne + WC 9,0 m2
25. Pom. porządkowe 1,1 m2
26. Korytarz 11,8 m2
27. Pom. obróbki jaj i warzyw 3,3 m2