|
Parter: 570,2 m2
1. Wiatrołap 7.4 m2
2. Hall + kl. Schodowa 40,1 m2
3. Szatnia 19,6 m2
4. Pomieszczenie gospodarcze 6,5 m2
5. Przedsionek wc 5,2 m2
6. WC dla mężczyzn 11,1 m2
7. WC dla osób niepełnosprawnych 3,5 m2
8. Przedsionek wc 5,2 m2
9. WC dla kobiet 11,1 m2
10. Sala konsumpcyjna 322,9 m2
11. Hol + klatka schodowa 15,7 m2
12. Pomieszczenie gospodarcze 6,6 m2
13. Korytarz 14,3 m2
14. Rozdzielnia kelnerska 7,5 m2
15. Zmywalnia 8,2 m2
16. Kuchnia 37,6 m2
17. Magazyn produktów suchych 3,4 m2
18. Spiżarnia 2,0 m2
19. Pomieszczenie obróbki warzyw / wyparzania jaj 4,5 m2
20. Magazyn podręczny 6,0 m2
21. Magazyn warzyw 4,8 m2
22. Pomieszczenie socjalne + wc 8,2 m2
23. Chłodnia 4,3 m2
24. Kotłownia 14,6 m2
Na parterze zaproponowaliśmy bardzo przejrzysty i praktyczny program. Za głównym wejściem są szatnie dla gości, sanitariaty, pomieszczenie gospodarcze i schody na poddasze. Dalej idąc w głąb budynku wchodzimy do dużej sali konsumpcyjnej, która ma 322,9 m2. To tutaj będą się odbywały wszystkie imprezy okolicznościowe. Na końcu budynku zaprojektowaliśmy kuchnię z pełnym zapleczem, pomieszczenia socjalne i sanitarne dla pracowników, magazyny i kotłownię z wejściem z zewnątrz budynku.
|