Projekt "Budynek gastronomiczno - noclegowy" Kod: LK-59 |
RZUT PARTERU |
Parter: 816,25 m⊃2; 1.Wiatrołap 6,25 m⊃2; 2.Lobby + schody 94,49 m⊃2; 3.Przedsionek 5,66 m⊃2; 4.WC dla niepełnosprawnych 3,78 m⊃2; 5.Szatnia 6,08 m⊃2; 6.Recepcja 15,05 m⊃2; 7.Sala bankietowa 171,31 m⊃2; 8.Klatka schodowa 19,21 m⊃2; 9.Pomieszczenie techniczne 16,18 m⊃2; 10. Kuchnia 46,47 m⊃2; 11. Wydawalnia 22,63 m⊃2; 12. Zmywalnia 12,98 m⊃2; 13. Przygotowanie warzyw/jaj 7,20 m⊃2; 14. Magazyn chłodniczy 7,91 m⊃2; 15. Magazyn 9,03 m⊃2; 16. Korytarz 15,46 m⊃2; 17. Magazyn 4,17 m⊃2; 18. Sala bankietowa 317,00 m⊃2; 19. Klatka schodowa 19,21 m⊃2; 20. Pomieszczenie techniczne 16,18 m⊃2;
Na parterze, w lobby zaraz przy głównym wejściu jest recepcja, szatnia oraz WC dla gości i osób niepełnosprawnych. W dłuższym skrzydle zaprojektowaliśmy dużą salę bankietową na 160 gości. W drugim skrzydle jest mniejsza sala bankietowa z barem. Szybkie i sprawne obsłużenie obu sal zapewnia ulokowana między nimi kuchnia z zapleczem. |