Projekt "Budynek gastronomiczno - noclegowy" Kod: LK-59 |
RZUT PIWNICY |
Piwnica: 833,31 m⊃2; 1.Hall + Schody 82,07 m⊃2; 2.Przedsionek 11,14 m⊃2; 3.WC Męskie 24,04 m⊃2; 4.WC Damskie 24,04 m⊃2; 5.Przedsionek 11,14 m⊃2; 6.Pomieszczenie gospodarcze 195,37 m⊃2; 7.Klatka schodowa 23,30 m⊃2; 8.Pomieszczenie gospodarcze 2,30 m⊃2; 9.Magazyn 6,29 m⊃2; 10. Skład opału 7,69 m⊃2; 11. Kotłownia 19,31 m⊃2; 12. Korytarz 37,58 m⊃2; 13. Szafa porządkowa 1,54 m⊃2; 14. Magazyn 3,81 m⊃2; 15. Magazyn warzyw 8,15 m⊃2; 16. Magazyn produktów suchych 5,15 m⊃2; 17. Pomieszczenie socjalne 8,29 m⊃2; 18. WC + natrysk 4,98 m⊃2; 19. WC + natrysk 4,98 m⊃2; 20. Pomieszczenie socjalne 8,29 m⊃2; 21. Magazyn 5,15 m⊃2; 22. Magazyn 6,51 m⊃2; 23. Pomieszczenie gospodarcze 4,87 m⊃2; 24. Pomieszczenie gospodarcze 248,08 m⊃2; 25. Klatka schodowa 23,30 m⊃2; 26. Pomieszczenie techniczne 27,24 m⊃2; 27. Pomieszczenie techniczne 29,04 m⊃2;
Projekt posiada pełne podpiwniczenie, w którym są dwa bardzo duże pomieszczenia gospodarcze, które inwestor może wykorzystać do późniejszej adaptacji. Ponadto w piwnicy jest zaplecze kuchni, z pomieszczeniami socjalnymi dla pracowników, magazyny, kotłownia ze składem opału i pomieszczenia techniczne i węzeł sanitarny.
|