Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: LK-70 |
RZUT PARTERU |
Parter: 402,2 m⊃2; 1. Hall + szatnia 35,5 m⊃2;
2. WC dla osób niepełnospr. 3,7 m⊃2;
3. WC męski 8,0 m⊃2;
4. WC damski 7,9 m⊃2;
5. Sala konsumpcyjna 68,8 m⊃2;
6. Korytarz 17,1 m⊃2;
7. Obróbka warzyw / jaj 6,1 m⊃2;
8. Magazyn 5,7 m⊃2;
9. Chłodnia 4,4 m⊃2;
10. Magazyn 4,1 m⊃2;
11. Magazyn 6,2 m⊃2;
12. Wydawalnia 7,0 m⊃2;
13. Sala bankietowa 174,0 m⊃2;
14. Zmywalnia 6,6 m⊃2;
15. Kuchnia 28,8 m⊃2;
16. Kotłownia 9,4 m⊃2;
17. Pom. socjalne 6,8 m⊃2;
18. WC 2,2 m⊃2; |