Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
za pomocą formularza kliknij >>
Projekt pensjonatu K-36 oferuje inwestorom możliwość budowy średniej wielkości obiektu gastronomicznego z zapleczem noclegowym na poddaszu. Dzięki doskonale przemyślanemu programowi można w nim z powodzeniem prowadzić duży dom weselny, lub motel. Przestronna sala konsumpcyjna o pow. 236.4 m2 umożliwia organizację dużych imprez okolicznościowych jak komunie, wesela, czy bankiety firmowe. Elegancka, tradycyjna architektura sprawia, że znakomicie będzie pasował na działki poza miastem z dużą ilością zieleni.
K-36 posiada rozbudowaną bryłę z której odchodzą dwa symetrycznie rozmieszczone skrzydła. W części centralnej elewacji frontowej zaprojektowaliśmy wysunięcie z reprezentacyjnym wejściem głównym do budynku. Zdobi je szereg smukłych kolumn podtrzymujących balkon na poddaszu. Uroku architekturze dodają po dwie lukarny na poddaszu oraz duża ilość efektownych przeszkleń na parterze. Projekt ze względu na rozbudowaną bryłę potrzebuje do realizacji dużej działki o szerokości minimum 33.6m. |
K-36 Jest projektem pensjonatu z poddaszem użytkowym, który może z powodzeniem spełniać rolę motelu bądź domu ślubnego.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, mogący pełnić funkcje domu weselnego, motelu, pensjonatu K-36, parterowy z poddaszem użytkowym bez podpiwniczenia i bez garażu. Parter do 160 osób (150 sala konsumpcyjna, 8 pracowników, 2 gości). Poddasze do 32 osób (max 32 osbów w pokojach noclegowych) Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 29 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad parterem: Teriva . Kąt nachylenia dachu: 40°. Pokrycie dachu: blacha dachówkowa. |
Powierzchnia zabudowy: 588.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 910.01 m² Kubatura: 4458.10 m³ Szerokość działki: 33.60 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 47 Kąt nachylenia dachu: 40° Ilość pokoi: 15 Pokój na parterze: Tak Wysokość budynku: 10.41 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
Projekt dostosowany do aktualnych norm dostępny w terminie ustalonym z biurem |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|