Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Parter: 435,1 m2 1. Hall 12,5 m2 2. Sala bankietowa 270,9 m2 3. Schowek 4. Korytarz 13,3 m2 5. Kotłownia 8,0 m2 6. Magazyn 5,5 m2 7. Magazyn 4,5 m2 8. Pomieszczenie socjalne 5,8 m2 9. Obróbka jaj i warzyw 4,2 m2 10. Kuchnia 39,0 m2 11. Chłodnia 3,5 m2 12. Zmywalnia naczyń stołowych 8,8 m2 13. Szatnia 6,5 m2 14. Korytarz 5,7 m2 15. Przedsionek 2,7 m2 16. WC męski 6,4 m2 17. Przedsionek 3,0 m2 18. WC damski 6,2 m2 19. WC damski i dla osób niepełnosprawnych 3,5 m2 20. Pom. gospodarcze 2,9 m2 21. Rozdzielnie kelnerska 13,8 m2 22. Schody 8,4 m2 Na parterze zaprojektowaliśmy dużą salę bankietową na 130-150 osób wraz z kuchnią oraz pomieszczeniami pomocniczymi. Z tyłu budynku przewidzieliśmy pokój socjalny, magazyny, oraz kotłownię na paliwo stałe. |
Poddasze (antresola): 149,4 m2 1. Antresola 109,3 m2 2. Biuro 37,5 m2 3. Łazienka 2,6 m2 Na poddaszu zaprojektowaliśmy antresolę, na której jest mniejsza sala konsumpcyjna na 48 osób oraz duże pomieszczenie biurowe. Można w nim z powodzeniem urządzić pokój dla managera.
|
Projekt ma nieskomplikowaną bryłę na planie prostokąta, którą przykryliśmy czterospadowym dachem. Elewacje nie posiadają elementów architektury, które dominowałyby wizualnie. Głównym założeniem jest raczej prostota i harmonia. Projekt ten ma elegancki daszek osłaniający główne wejście do budynku. W elewacji bocznej zaprojektowaliśmy wejście do zaplecza dla pracowników, a w ogrodowej do kotłowni. |
Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego LK-42, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 40°. Pokrycie dachu: blacha dachówkowa. |
Powierzchnia zabudowy: 494.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 584.60 m² Kubatura: 3298.30 m³ Szerokość działki: 24.30 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 25 Kąt nachylenia dachu: 35° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 12.47 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: antresola Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, restauracja, projekt restauracji, świetlica, placówka wsparcia dziennego dla dziecka Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|