Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Projekt na zamówienie. Zapytaj o cenę.
LK-01 To projekt budynku gastronomicznego o tradycyjnej architekturze. Podkreśla ją dwuspadowy dach i elewacje pokryte drewnianą okładziną. Doskonale nada się on dla inwestorów, którzy poszukują projektu na regionalną gospodę, czy restaurację. Projekt ten ma bardzo funkcjonalne wnętrze dostosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych. Sala konsumpcyjna jest otwarta i bez problemu można w niej organizować większe imprezy. Projekt ze względu na swój tradycyjny wygląd najlepiej prezentował się będzie na działkach z dużą ilością zieleni.
Parter: 234,09 m2 1. Wiatrołap + szatnia 17,05 m2 2. WC damski i dla osób niepełnosprawnych 3,93 m2 3. WC męski z przedsionkiem 5,87 m2 4. Sala konsumpcyjna 96,82 m2 5. Bar 9,24 m2 6. Rozdzielnia 6,55 m2 7. Przedsionek 2,80 m2 8. Zmywalnia 7,17 m2 9. Kuchnia 23,92 m2 10. Łazienka z WC 4,43, m2 11. Pomieszczenie socjalne 10,21 m2 12. Chłodnia 3,41 m2 13. Magazyn 3,60 m2 14. Magazyn 3,81 m2 15. Pomieszczenie gospodarcze 2,00 m2 16. Korytarz 16,97 m2 17. Obróbka warzyw i jaj 5,38 m2 18. Skład opału 3,41 m2 19. Kotłownia 7,52 m2 Największym pomieszczeniem LK-01 jest sala konsumpcyjna o powierzchni 97 m2 z dwoma wyjściami na taras w części ogrodowej i wydzielonym barem. W programie jest bogate zaplecze kuchenne, sanitarne, socjalne, magazynowe oraz duża kuchnia umożliwiające szybkie i sprawne przygotowanie dań. Budynek jest ogrzewany z kotłowni na paliwo stałe (ekogroszek). |
Projekt posiada bryłę na planie prostokąta, stylizowany jest na tradycyjną polską gospodę. W elewacji frontowej główne wejście do budynku jest wysunięte z bryły. Brak podpiwniczenia i poddasza oraz prosty dwuspadowy dach pozytywnie wpływają na niskie, całkowite koszty budowy. Odbiór wizualny projektu poprawia zastosowanie drewnianej okładziny. LK-01 Wymaga do realizacji działki o szerokości minimum 19.4m. |
Projekt budynku gastronomicznego, który idealnie nadaje się na tradycyjną karczmę, lub restaurację.
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję restauracji LK-01, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany. Nad salą konsumpcyjną strop na wysokości 514 cm, nad pozostałą częścią obniżony. Kąt nachylenia dachu: 38°. |
Powierzchnia zabudowy: 285.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 234.09 m² Kubatura: 1563.10 m³ Szerokość działki: 19.40 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 19 Kąt nachylenia dachu: 38° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 8.10 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 35.58 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Aleksandra Majcher, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|