28.02.2018 03:41Jak wygląda licowanie drewnem ścian "na rustykalnie"? Jak rozwiązane jest to od strony technicznej (zaczepy w ścianach? Doklejanie w postaci... |
Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Projekt na zamówienie. Zapytaj o cenę.
Projekt budynku gastronomicznego, doskonale nadającego się na stworzenie w nim restauracji, baru samoobsługowego lub karczmy. Dzięki tradycyjnemu wyglądowi idealnie sprawdzi się jako obiekt serwujący posiłki kuchni miejscowej. Dwuspadowy dach i proponowana drewniana okładzina pozwolą na budowę niemal w każdym terenie, a organizacja dużego tarasu od strony ogrodowej pozwoli na stworzenie przyjemnego miejsca wśród zieleni. Otwarta sala konsumpcyjna sprawia wrażenie niezwykle przestronnej i dobrze doświetlonej.
1. WIATROŁAP 5,0 m² 2. PRZEDSIONEK 4,4 m² 3. WC MĘŻCZYZN I NIEPEŁNOSPRAWNYCH 6,4 m² 4. WC KOBIET 3,6 m² 5. MAGAZYN 5,0 m² 6. KOTŁOWNIA 2,2 m² 7. WC PERSONELU 2,6 m² 8. POMIESZCZENIE SOCJALNE 6,1 m² 9. BAR 13,1 m² 10. SALA KLUBOWA 54,4 m² Parter tworzą wszystkie pomieszczenia wymagane do prowadzenia obiektu gastronomicznego. W sali konsumpcyjnej zaplanowano dużą przestrzeń barową oraz wyjście na taras. Do ciekawych rozwiązań może należeć ustawienie na tarasie specjalnych parasoli lub stworzenie zadaszenia, które w razie deszczu lub upału można by było używać w celu zapewnienia klientom większego komfortu. Zaplecze zorganizowano po lewej stronie od wejścia i tworzą go: pomieszczenie socjalne, węzły sanitarne dla gości i pracowników oraz magazyn. |
Dzięki stworzeniu budynku niepodpiwniczonego i bez poddasza użytkowego budowa będzie postępowała w sposób niezwykle sprawny i ekonomiczny. Prosta bryła i tradycyjny charakter z pewnością spodoba się klientom szukających przyjemnego miejsca ze specjałami kuchni polskiej.
Budynek małej gastronomii K-04 |
Powierzchnia zabudowy: 123.40 m²
Powierzchnia użytkowa: 102.80 m² Kubatura: 531.60 m³ Szerokość działki: 22.50 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 10 Kąt nachylenia dachu: 38° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 6.34 m |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze nieużytkowe Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt baru, projekt zajazdu, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Aleksandra Majcher
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
Projekt dostosowany do aktualnych norm dostępny w terminie ustalonym z biurem |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|
28.02.2018 03:41Jak wygląda licowanie drewnem ścian "na rustykalnie"? Jak rozwiązane jest to od strony technicznej (zaczepy w ścianach? Doklejanie w postaci... |